Το ποδόσφαιρο δεν είναι για πρωθυπουργούς -Ο Σλοβάκος πήγε για να παίξει και κατέληξε στο χειρουργείο [εικόνες] - iefimerida.gr

Το ποδόσφαιρο δεν είναι για πρωθυπουργούς -Ο Σλοβάκος πήγε για να παίξει και κατέληξε στο χειρουργείο [εικόνες]

Το ποδόσφαιρο δεν είναι για πρωθυπουργούς -Ο Σλοβάκος πήγε για να παίξει και κατ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενας υποψήφιος με αθλητικό στυλ πάντα έχει... πέραση, σε κάθε φύσεως εκλογές. Το ποδόσφαιρο, όμως, δεν είναι άθλημα για πρωθυπουργούς. Αυτός της Σλοβακίας το γνωρίζει πλέον καλά, αφού κατέληξε στο χειρουργείο.

Ο Ρόμπερτ Φίκο αποφάσισε να παίξει ποδόσφαιρο σάλας, εν μέσω της εκστρατείας του για την προεδρία της χώρας. Το μετάνιωσε, όμως, πικρά. Σε μία ανύποπτη στιγμή, κατά τη διάρκεια του αγώνα, έπεσε σφαδάζοντας στο έδαφος, κρατώντας το πόδι του.

Ο Σλοβάκος μεταφέρθηκε υποβασταζόμενος εκτός αγωνιστικού χώρου και στη συνέχεια στο νοσοκομείο όπου υποβλήθηκε σε επέμβαση. Οπως διαπίστωσαν οι γιατροί, ο πρωθυπουργός είχε πάθει ρήξη αχίλλειου τένοντα. Μοιραία λοιπόν θα φτάσει... κουτσαίνοντας ως τις προεδρικές εκλογές, που είναι προγραμματισμένες για τις 15 Μαρτίου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ