H Aθήνα όπως δεν την έχουμε «ξαναδιαβάσει»: Ο περίπατος των atenistas στην πόλη με οδηγό τα βιβλία [εικόνες] - iefimerida.gr

H Aθήνα όπως δεν την έχουμε «ξαναδιαβάσει»: Ο περίπατος των atenistas στην πόλη με οδηγό τα βιβλία [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

OpenWalkAthens: με αυτό τον τίτλο γιγαντώθηκε, από χθες, ένας θεσμός με επίκεντρο την αγάπη για τη πόλη και όχημα την αγάπη για τα βιβλία και για χώρους της πόλης, που είναι κιβωτοί των γραμμάτων. Ο τρίτος ειδικός περίπατος των atenistas είχε μεγάλη επιτυχία και άνοιξε έναν νέο χάρτη της πόλης.

Συγκεριμένα, 25 σημεία βιβλιοπωλεία άνοιξαν την Κυριακή τις πόρτες τους και... μίλησαν στο κοινό για την ιστορία τους, τη φιλοσοφία τους, το όραμά τους. Από την Εθνική Βιβλιοθήκη, μέχρι τον ιστορικό Ικαρο, την Στοά του βιβλίου -που πολύ αγαπήθηκε αν και τα τελευταία χρόνια ζει τις συνέπειες της κρίσης-, οι Αθηναίοι γνώρισαν, χθες, μια άλλη διάσταση της πόλης.

Οι φωτογραφίες από τη χθεσινή δράση είναι της Αγγελικής Παναγιώτου από το fosphotos.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ