Εκτός εαυτού η Μάιλι Σάιρους: Τεράστιες γλώσσες, άσεμνες κινήσεις και όργια πάνω στη σκηνή [εικόνες] - iefimerida.gr

Εκτός εαυτού η Μάιλι Σάιρους: Τεράστιες γλώσσες, άσεμνες κινήσεις και όργια πάνω στη σκηνή [εικόνες]

Εκτός εαυτού η Μάιλι Σάιρους: Τεράστιες γλώσσες
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εκτός ορίων φαίνεται πως παραμένει για τα καλά η Μάιλι Σάιρους η οποία δεν χάνει ευκαιρία να σοκάρει το αμερικανικό κοινό και όχι μόνο με τις εμφανίσεις της.Δεν ήταν λίγοι εκείνοι που παρακολούθησαν με ανοικτό το στόμα την τελευταία της συναυλία στο Βανκούβερ η οποία μάλλον ήταν ένα από τα πιο προκλητικά σόου που έχουν γίνει ποτέ.

Η 21χρονη ξεκίνησε την εμφάνισή της βγαίνοντας μέσα από το ανοικτό της στόμα με μια τεράστια γλώσσα να εξέχει, ενώ φορούσε ένα μπικίνι που ήταν «διακοσμημένο» με φύλλα μαριχουάνας.

Βέβαια δεν σταμάτησε εκεί, καθώς οι κινήσεις της με ελάχιστα ρούχα ήταν άκρως προκλητικές, ενώ δεν δίστασε σε ένα σημείο να προσποιηθεί μια... δημοφιλή σεξουαλική στάση με έναν χορευτή ο οποίος ήταν μεταμφιεσμένος σε Μπιλ Κλίντον.

Εκείνο που σχολιάζουν, πάντως, στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού είναι το κατά πόσο η 21χρονη πρώην σταρ της Ντίσνεϊ έχει «επίγνωση» για ότι κάνει ή απλά ακολουθεί τυφλά τις οδηγίες των ατζέντηδών της για να προκαλεί συνεχώς το κοινό αίσθημα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ