Η στιγμή της έκρηξης στην εκδήλωση με Τσίπρα-Δασκαλόπουλο: Η αμηχανία του Κούλογλου, το μονοπώλιο του Καστοριάδη και τα γελάκια [βίντεο] - iefimerida.gr

Η στιγμή της έκρηξης στην εκδήλωση με Τσίπρα-Δασκαλόπουλο: Η αμηχανία του Κούλογλου, το μονοπώλιο του Καστοριάδη και τα γελάκια [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η αναφορά του Δημήτρη Δασκαλόπουλου στον Κορνήλιο Καστοριάδη, σε χθεσινή εκδήλωση με τον Αλέξη Τσίπρα στην πρώτη σειρά των επισήμων, προκάλεσε την έκρηξη παρευρισκόμενου που μαινόμενος αποχώρησε φωνάζοντας «Τον Καστοριάδη μην τον ξαναπιάσετε στο στόμα σου». Ο συντονιστής Στέλιος Κούκλογου, αν και έμπειρος, προσπάθησε αμήχανα να ελέγξει την κατάσταση «δεν είναι σωστός τρόπος αυτός», ενώ δεν έλειψαν τα γελάκια στο πάνελ.

Η κάμερα του Newsbeast κατέγραψε τη σκηνή αλλά και στη συνέχεια την απάντηση του Αλέξη Τσίπρα σε όσους λένε πως «το κεφάλαιο κάνει κεφαλοκλείδωμα στον ΣΥΡΙΖΑ». Βλέπουμε τον εξοργισμένο παρευρισκόμενο να αποχωρεί φωνάζοντας, ενώ ο Στέλιος Κούλογλου, ως συντονιστής, προσπαθεί να τον αποτρέψει επαναλαμβάνοντας τη λέξη «λοιπόν», τονίζοντας πως δεν είναι σωστός αυτός ο τρόπος (sic), αλλά και ότι δεν έχει κανείς το μονοπώλιο του Καστοριάδη. Την ίδια ώρα, ο Δημήτρης Δασκαλόπουλος και ο πρόεδρος της ΔΡΑΣΗΣ Θόδωρος Σκυλακάκης, γελούσαν και παρακολουθούσαν όσα συνέβαιναν.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ