Νέο παραλήρημα από Χρυσαυγίτη στη Βουλή: Μιλάει για φάπες στο ΕΑΤ – ΕΣΑ και «αριστερά εφάπαξ» - iefimerida.gr

Νέο παραλήρημα από Χρυσαυγίτη στη Βουλή: Μιλάει για φάπες στο ΕΑΤ – ΕΣΑ και «αριστερά εφάπαξ»

Νέο παραλήρημα από Χρυσαυγίτη στη Βουλή: Μιλάει για φάπες στο ΕΑΤ – ΕΣΑ και «αρι
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Φοβερή ένταση επικράτησε στην Επιτροπή Δημόσιας Τάξης της Βουλής όπου επεξεργάζεται το νομοσχέδιο για την αναδιάρθρωση της Ελληνικής Αστυνομίας με βουλευτές της Χρυσής Αυγής να προκαλούν για ακόμη μια φορά.Μετά το ρατσιστικό παραλήρημα του Μιχάλη Αρβανίτη, ήλθε ο βουλευτής Δημήτρης Κουκούτσης να επιτεθεί σφόδρα στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρη Τσουκαλά.

Ο βουλευτής του ακροδεξιού κόμματος έκανε αναφορά για «αριστερά εφάπαξ» στοχοποιώντας τον κ. Τσουκαλά και όταν εκείνος του απάντησε «Από το να γινόμαστε μπράβοι των αφεντικών καλύτερα να έχουμε το εφάπαξ» ο Δημήτρης Κουκούστης επανήλθε.

«Με την πρώτη φάπα τα λέγατε όλα και ας μην ανοίξουν τα αρχεία του ΕΑΤ – ΕΣΑ γιατί θα «τρέχετε» όλοι σας» ανταπάντησε με επιθετικό τόνο.

Αναλυτικά οι διάλογοι:

Κουκούτσης: Για να αλλάξει η Αστυνομία πρέπει να αλλάξουν οι κανόνες της εμπλοκής. Για κάποιοι επιθυμούν τον αστυνομικό γυμνό απέναντι στην καταιγίδα στα τεκταινόμενα στην Αθήνα. Άλλοι θέλουν τον αστυνομικό με γλαδιόλες. Τα λένε αυτά κάποιοι με τεράστια εφάπαξ σαν τον κ. Τσουκαλά.

Τσουκαλάς: Αντί να τρώμε φάπες από τα αφεντικά...

Κουκούτσης: Με την πρώτη φάπα τα λέγατε όλα στο ΕΑΤ-ΕΣΑ! Ας μην ανοίξουν τα αρχεία γιατί θα τρέχετε όλοι σας

Φωτογραφία Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ