Ελεύθερος ο δήμαρχος Ωρωπού και άλλοι 8 συλληφθέντες, για τα επεισόδια στα διόδια Μαλακάσας - iefimerida.gr

Ελεύθερος ο δήμαρχος Ωρωπού και άλλοι 8 συλληφθέντες, για τα επεισόδια στα διόδια Μαλακάσας

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ελεύθεροι αφέθηκαν οι εννιά που είχαν συλληφθεί για τα επεισόδια της Κυριακής στα διόδια Μαλακάσας, ανάμεσά τους ο δήμαρχος και ο αντιδήμαρχος Ωρωπού.

Ο εισαγγελέας άσκησε σε βάρος τους ποινική δίωξη σε βαθμό πλημμελήματος, για διατάραξη κοινής ειρήνης, ασφαλείας συγκοινωνιών και πρόκληση σε εκτέλεση πλημμελήματος. Για τους εννέα ορίστηκε δικάσιμος για τις 3 Απριλίου. Παράλληλα, για την υπόθεση της φωτιάς σε κουβούκλιο των διοδίων, αναγγέλθηκε η κατηγορία του εμπρησμού και σχηματίστηκε ξεχωριστή δικογραφία κατά αγνώστων.

Από νωρίς το πρωί της Τρίτης στην Ευελπίδων, έξω από το κτίριο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών, είχαν συγκεντρωθεί περίπου 200 κάτοικοι της περιοχής, φίλοι και συγγενείς των κατηγορουμένων, προκειμένου να συμπαρασταθούν στους προσαχθέντες.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ