Το τελευταίο ασύλληπτο δημιούργημα της Mercedes δεν είναι αυτοκίνητο [εικόνες] - iefimerida.gr

Το τελευταίο ασύλληπτο δημιούργημα της Mercedes δεν είναι αυτοκίνητο [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το τελευταίο καινοτόμο σχεδιαστικό αριστούργημα της Mercedes Benz δεν έχει τροχούς ούτε είναι προορισμένο να λειτουργήσει στην ξηρά...

Του έχουν αποδώσει το προσωνύμιο «Silver Arrow» των θαλασσών... Ένας ιστορικός χαρακτηρισμός που αποδιδόταν άλλοτε στα αγωνιστικά αυτοκίνητα της φίρμας πίσω στην δεκαετία του '30 και του '60.

Πρόκειται για την πιο εξελιγμένη τεχνολογικά σανίδα του σέρφινγκ ή, όπως λέγεται πλέον στα ελληνικά, «σανίδα κυματοδρομίας», που σχεδιάστηκε και κατασκευάστηκε υπό την εποπτεία του παγκοσμίως φημισμένου κυματοδρόμου Γκάρετ ΜακΝαμάρα, του ανθρώπου που το 2011 δάμασε τα 28 μέτρων κύματα του Nazaré Canyon στις ακτές της Πορτογαλίας.

Δυστυχώς για τους κοινούς λάτρεις του σέρφινγκ που ονειρεύονται να αποκτήσουν ένα, ανεξαρτήτως κόστους, θα πρέπει να γνωρίζουν ότι μόνο τέσσερα τέτοια κομμάτια κατασκευάστηκαν ειδικά για τον ΜακΝαμάρα και για κανέναν άλλο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ σανίδα σερφινγκ mercedes Benz κυματοδρομία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ