Η Σταχτοπούτα, η Χιονάτη και ο Ταρζάν αποκτούν πρόσωπο -Πώς θα έμοιαζαν αν ήταν αληθινοί [εικόνα] - iefimerida.gr

Η Σταχτοπούτα, η Χιονάτη και ο Ταρζάν αποκτούν πρόσωπο -Πώς θα έμοιαζαν αν ήταν αληθινοί [εικόνα]

Η Σταχτοπούτα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Έχετε ποτέ αναρωτηθεί πώς θα έμοιαζε ο αγαπημένος σας χαρακτήρες της Disney; Ίσως όχι, αλλά μια καλλιτέχνιδα έδωσε πρόσωπο σε 32 χάρτινους πρίγκιπες και πριγκίπισσες, όπως η Χιονάτη και η Σταχτοπούτα.

Η ντιζάινερ Karen Graw χάρη στη χρήση υπολογιστή, σύμφωνα με την Independent, δημιούργησε ένα μίγμα πραγματικών προσώπων και των σκίτσων από τα παραμύθια μέχρι που βρήκε το ιδανικό πρόσωπο για τον κάθε ήρωα-καρτούν.

Ανήρτησε τις εικόνες της στην προσωπική της ιστοσελίδα και μέσα σε χρόνο μηδέν έγιναν ανάρπαστα μέσα από τους χρήστες των social media ανά τον κόσμο.

Η καλλιτέχνης δήλωσε στην Independent: «Ήθελα να δω πώς θα μοιάζουν οι χαρακτήρες της Disney και πώς θα μπορούσαν ενδεχομένως να είναι στην πραγματική ζωή. Το έκανα για πλάκα, δεν ήταν τίποτα σοβαρό. Πραγματικά δεν πίστευα ότι θα γίνει τόσο δημοφιλές», ανέφερε.

Η Σταχτοπούτα, η Χιονάτη και ο Ταρζάν αποκτούν πρόσωπο -Πώς θα έμοιαζαν αν ήταν αληθινοί [εικόνα] | iefimerida.gr 0

Από αριστερά στα δεξιά, από πάνω: From left to right, top to bottom: Rapunzel, Flynn Rider, Mother Gothel, Tiana, Charlotte La Bouff, Esmeralda, Frollo, Quasimodo; Giselle, Jane, Tarzan, Cinderella, Belle, Prince Adam, Gaston, Jafar; Mulan, Alice, Jasmine, Aladdin, Aurora, Prince Philip, Maleficent, Cruella de Vil; Meg, Hercules, Pocahontas, Snow White, The Evil Queen, Ariel, Prince Eric, Ursula

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ