H «πτήση» του Αντετοκούνμπο στην κερκίδα -«Ελουσε» φίλαθλο με μπύρα [βίντεο] - iefimerida.gr

H «πτήση» του Αντετοκούνμπο στην κερκίδα -«Ελουσε» φίλαθλο με μπύρα [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πρωταγωνιστικό ρόλο, εντός και εκτός παρκέ, είχε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο για ένα ακόμη παιχνίδι των Μπακς. Ο 19χρονος φρόντισε να τον θυμάται ο Κέβιν Ντουράντ- του έκανε δύο τάπες- αλλά θα μείνει αξέχαστος και σε έναν φίλαθλο που τον είδε να έρχεται καταπάνω του!

Μπορεί οι Μπακς να έχασαν από τους Θάντερ (101-85), αλλά ο Αντετοκούνμπο ήταν για μία ακόμη φορά βασικός και από τους κορυφαίους παίκτες, ενώ πρόσφερε και θέαμα με τις δύο τάπες του στο είδωλό του, τον Ντουράντ, που είδε τον 19χρονο Ελληνα να καρφώνει μπροστά του.

«Φάσεις» έκανε και εκτός γηπέδου όμως ο Αντετοκούνμπο, καθώς κάποια στιγμή στην προσπάθειά του να προλάβει την μπάλα «πέταξε» προς τους φιλάθλους και μία ανώμαλη προσγείωση που κάποιος θα θυμάται από καιρό. Εκείνος τον οποίο κατά λάθος έλουσε με μπύρα ο 19χρονος πέφτοντας πάνω του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ