Η Μάρω Κοντού αποκαλύπτει την άλλη πλευρά του Λάμπρου Κωνσταντάρα: Ηταν γκρινιάρης, γρουζούσης, βωμολόχος - iefimerida.gr

Η Μάρω Κοντού αποκαλύπτει την άλλη πλευρά του Λάμπρου Κωνσταντάρα: Ηταν γκρινιάρης, γρουζούσης, βωμολόχος

Η Μάρω Κοντού αποκαλύπτει την άλλη πλευρά του Λάμπρου Κωνσταντάρα: Ηταν γκρινιάρ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για μια πρόσφατη περιπέτεια που είχε, όταν ληστές εισέβαλαν στο σπίτι της αλλά και για τον Λάμπρο Κωνσταντάρα, αποκαλύπτοντας μια πλευρά του εαυτού του που δεν γνωρίζαμε, μίλησε η Μάρω Κοντού.

«Ηταν λίγο γκρινιάρης, γρουσούζης, βωμολόχος. Ο κόσμος θέλει να βλέπει τους ηθοποιούς διαφορετικούς. Αλλά είναι και εκείνοι άνθρωποι με τα ελαττώματά τους», είπε η Μάρω Κοντού μιλώντας στο Eγω Weekly για τον Λάμπρο Κωνσταντάρα με τον οποίο είχε συμπρωταγωνιστήσει σε πολλές ταινίες.

Παράλληλα, η ηθοποιός αναφέρθηκε και σε μια πρόσφατη περιπέτεια που είχε, όταν την λήστεψαν. Οπως ανέφερε ληστές εισέβαλαν σπίτι της και της πήραν ότι είχε και δεν είχε. «Η τελευταία φορά που έμεινα χωρίς λεφτά ήταν πριν από δύο μήνες. Μάλιστα έγινε μια διάρρηξη στο σπίτι μου και έκλεψαν όλα τα κοσμήματά μου. Αυτό το γεγονός μου στοίχισε μια πόρτα ασφαλείας και ηλεκτρικά παράθυρα. Ήταν τα τελευταία μου λεφτά στην τράπεζα. Δεν έχω κάνει περιουσία. Είμαι σπάταλη και μου αρέσει να κάνω δώρα», είπε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ