Mission RS: Η ηλεκτρική υπερ-μοτοσικλέτα του μέλλοντος με τα 240 km/h τελική και τα 0-100 σε 3 δεύτερα [βίντεο] - iefimerida.gr

Mission RS: Η ηλεκτρική υπερ-μοτοσικλέτα του μέλλοντος με τα 240 km/h τελική και τα 0-100 σε 3 δεύτερα [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε αντίθεση με τις βενζινοκίνητες μοτοσικλέτες, οι ηλεκτρικές έχουν ένα πολύ σημαντικό πλεονέκτημα: διαθέτουν γραμμική μετάδοση της ισχύος και σχεδόν στιγμιαία στρεπτική ροπή - παράγοντες σημαντικοί για εκείνους που θέλουν να ωθήσουν τη μηχανή τους στα όρια των δυνατοτήτων της.

Στο βίντεο που ακολουθεί, το δημοσιογραφικό συνεργείο του Motherboard επισκέφθηκε μία πίστα έξω από τη Νέα Υόρκη, όπου με τη βοήθεια ενός πρώην οδηγού αγώνων ταχύτητας, δοκίμασαν τις δυνατότητες της νέας υπερ-μοτοσικλέτας της εταιρείας Mission με κωδική ονομασία RS.

To οικολογικό «τέρας» που πρόκειται να δείτε είναι εξοπλισμένο με ηλεκτρικό κινητήρα που αποδίδει 160 ίππους, είναι πανάλαφρο (σε σύγκριση με τα βενζινοκίνητα ξεδέλφια του), πιάνει τελική 240 km/h και τα 0-100 km/h σε μόλις 3 δευτερόλεπτα.

Μόνο μειονέκτημα η τιμή του, η οποία ανέρχεται στα 75.000 δολάρια.

Απολαύστε το θέαμα:

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Mission RS ηλεκτροκίνητη μοτοσικλέτα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ