Ξήλωσαν από την Εθνική Τράπεζα και το «Αγλαΐα Κυριακού» τον Τομπούλογλου - iefimerida.gr

Ξήλωσαν από την Εθνική Τράπεζα και το «Αγλαΐα Κυριακού» τον Τομπούλογλου

Ο Ταμπούλογλου ήταν υπάλληλος και στην Εθνική Τράπεζα -Μετά τη μίζα τον απολύουν
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πολύ ακριβά θα πληρώσει τελικά ο Χάρης Τομπούλογλου τη μίζα των 25.000 ευρώ που ζήτησε να λάβει από διαφημιστική εταιρεία. Ετσι εκτός από την αποπομπή του από τη θέση του προέδρου στο νοσοκομείο Αγλαΐα Κυριακού θα χάσει και τη θέση του ως υπάλληλος της Εθνικής Τράπεζας.Οπως γράφει το protothema ο διευθύνων σύμβουλος της τράπεζας, Αλέξανδρος Τουρκολιάς έδωσε εντολή για την άμεση απομάκρυνση του χωρίς, μάλιστα, να συγκληθεί το πειθαρχικό.

Σε βάρος του Χάρη Τομπούλογλου έχουν απαγγελθεί οι κατηγορίες της απόπειρας εκβίασης σε βαθμό κακουργήματος και της παθητικής δωροδοκίας.

Παράλληλα, σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Παρασκευής από το Δ.Σ. του «Αγλαϊα Κυριακού», αποφασίστηκε η καθαίρεση του από την θέση του ισοβίου προέδρου και μέλους του Δ.Σ. του νοσοκομείου.

Την απόφαση έλαβε το Διοικητικό Συμβούλιο του νοσοκομείου μετά από συνάντηση που είχε με τον υπουργό Υγείας κ.. Αδωνι Γεωργιάδη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ