Κι άλλο πρόσωπο στο προσκήνιο από το μπαράζ αποκαλύψεων Κάντα για τους μεσάζοντες στις μίζες των εξοπλιστικών - iefimerida.gr

Κι άλλο πρόσωπο στο προσκήνιο από το μπαράζ αποκαλύψεων Κάντα για τους μεσάζοντες στις μίζες των εξοπλιστικών

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενα ακομα πρόσωπο που φέρεται να είναι έτοιμο να περιγράψει μίζες, διαδρομές «μαύρου χρήματος» και λογαριασμούς ενώπιον των ανακριτών της υπόθεσης των παράνομων αμοιβών για προμήθειες του ΥΕΘΑ, κατονόμασε κατά την τρίτη μέρα της απολογίας του ο πρώην αναπληρωτής διευθυντής Εξοπλισμών Αντώνης Κάντας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για υπερήλικα ο οποίος φέρεται να είχε είχε ρόλο μεσάζοντα σε εξοπλιστικά προγράμματα και είναι πρόθυμος να μιλήσει στους ανακριτές Γαβριήλ Μαλλή και Γιάννη Σταυρόπουλο.

Σε κάθε περίπτωση, δικαστικοί κύκλοι, τους οποίους επικαλείται το Αθηναϊκό Πρακτορείο, εκτιμούν πως αν πράγματι ο κατονομαζόμενος από τον κ. Κάντα μεσάζοντας μιλήσει στους ανακριτές, ενδέχεται να οδηγήσει σε διεύρυνση του καταλόγου των εμπλεκομένων προσώπων και προς την κατεύθυνση μεγάλων επιχειρηματιών στο χώρο της αγοράς όπλων.

Με δεδομένο μάλιστα ότι ο κ. Κάντας φέρεται να έδωσε συγκεκριμένα στοιχεία για συνολικά οκτώ μεσάζοντες, οι οποίοι θα κληθούν από την ανάκριση, καθώς και λεπτομέρειες για τουλάχιστον δέκα εξοπλιστικά προγράμματα, είναι πολύ πιθανό να περάσουν το ανακριτικό κατώφλι και οι λεγόμενοι «έμποροι όπλων».

Ο Αντώνης Κάντας, που θα συνεχίσει την απολογία του για τέταρτη ημέρα τη Δευτέρα το πρωί, μέχρι στιγμής φέρεται να έχει δώσει στοιχεία για «ωφέλιμες πληρωμές» πολλών εκατομμυρίων, όχι μόνο μέσω τραπεζικών λογαριασμών, αλλά και για χρήματα που παραδόθηκαν με τον κλασικό τρόπο «της βαλίτσας».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ