Ποτέ ένας Μάικλ Τζάκσον δεν είναι αρκετός-Στο μυαλό ενός σωσία του «Βασιλιά της ποπ» [εικόνες] - iefimerida.gr

Ποτέ ένας Μάικλ Τζάκσον δεν είναι αρκετός-Στο μυαλό ενός σωσία του «Βασιλιά της ποπ» [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εκατομμύρια fans του Μάικλ Τζάκσον δεν μπορεί να κάνουν λάθος: Το να γίνεις ένα με το λατρεμένο σου είδωλο μπορεί να προκαλέσει «τρελό» ενθουσιασμό. Αυτό είναι ένα από τα πολλά πράγματα που έμαθε η φωτογράφος Λορένα Τέρνερ, ενώ εργαζόταν για το πρότζεκτ της με τους σωσίες και τους μίμους του «βασιλιά της ποπ».

Η Τέρνερ ξεκίνησε να ασχολείται με το συγκεκριμένο θέμα μετά το θάνατο του Τζάκσον το 2009, έπειτα από ένα ταξίδι της στο Χάρλεμ. Εκεί όπου είχαν συγκεντρωθεί για το μνημόσυνο του Τζάκσον όλοι οι καλλιτέχνες που τον μιμούνταν. Εξεπλάγη επιπλέον και από την αντίδραση του κόσμου προς εκείνους: Η παρουσία τους και μόνο ήταν ικανή να προκαλέσει πανζουρλισμό και υστερίες.

Μετά από ενδελεχή έρευνα, η φωτογράφος εντόπισε τους δεκάδες μίμους οι οποίοι όπως αναφέρει, προέρχονται από διαφορετικά υπόβαθρα. «Υπάρχει η Τζεν Αμερσον, μια διαζευγμένη μητέρα δυο παιδιών που ζει στη μικρή πόλη της Νότιας Καρολίνας και εργαζόταν ως εργάτρια σε εργοστάσιο. Ξεχωριστή είναι και η περίπτωση ενός άντρα που κάποτε ήταν άστεγος και έδινε παραστάσεις ως Μάικλ Τζάκσον στους δρόμους του Λος Αντζελες και του Χόλιγουντ.

Δείτε αναλυτικά τις ιστορίες τους εδώ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μάικλ Τζάκσον μίμος Λορένα Τέρνερ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ