Στο εσωτερικό ενός πορνείου -Iσως, το πιο ντιζαϊντάτο μέρος στον κόσμο [εικόνες] - iefimerida.gr

Στο εσωτερικό ενός πορνείου -Iσως, το πιο ντιζαϊντάτο μέρος στον κόσμο [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το Cromwell Manor στην Μελβούρνη της Αυστραλίας ήταν ένα διάσημο πορνείο της χώρας που παρείχε τις υπηρεσίες του για τουλάχιστον 20 χρόνια.

Το συγκεκριμένο ήταν ξακουστό για τις μεταμοντέρνες πινελιές του και τα θεματικά φουτουριστικά δωμάτια. Αρκετές πληροφορίες για έναν φωτογράφο ο οποίος είδε το χώρο ως μια ευκαιρία να φορτίσει τη μηχανή του και να «στοχεύσει» προς την αμαρτία. Ο Κρίστιαν Πίσρσον φτάνοντας στο κτίσμα, ενημερώθηκε ότι ο ιδιοκτήτης του σκοπεύει να το μετατρέψει σε πολυχώρο, που θα περιλαμβάνει από φούρνο μέχρι καφετέρια και εστιατόριο...

Διαπίστωσε εντούτοις ότι ο χρόνος είχε «παγώσει» στο παρελθόν καθώς τίποτα δεν προμήνυε ότι ο χώρος είχε εγκαταλειφθεί. Αποτσίγαρα υπήρχαν ακόμη στα τασάκια, τα σεντόνια ήταν στρωμένα στα κρεβάτια, οι πετσέτες κρέμονταν στις τουαλέτες ενώ στα μαξιλάρια υπήρχαν ακόμα και μέντες για δροσερή αναπνοή.

«Επικρατούσε μια απίστευτη ηρεμία. Προσπαθούσα, κατά τη διάρκεια της φωτογράφισης, να 'γεμίσω τα κενά' με εικόνες από τις στιγμές πάθους και έντασης», αναφέρει ο δημιουργός.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ