Αντάρτικο από το ΠΑΣΟΚ στο νομοσχέδιο για το φόρο ακινήτων με το καλημέρα στη Βουλή - iefimerida.gr

Αντάρτικο από το ΠΑΣΟΚ στο νομοσχέδιο για το φόρο ακινήτων με το καλημέρα στη Βουλή

Αντάρτικο από το ΠΑΣΟΚ στο νομοσχέδιο για το φόρο ακινήτων με το καλημέρα στη Βο
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δεν ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για την κυβέρνηση η συζήτηση για το νέο φόρο ακινήτων στη Βουλή, καθώς με το «καλημέρα» βουλευτές του ΠΑΣΟΚ εξέφρασαν την αντίθεσή τους.

Ο Γιάννης Κουτσούκος ξεκαθάρισε προς τον υπουργό Οικονομικών, Γιάννη Στουρνάρα, ότι οι διατάξεις που δεν σχετίζονται με το νόμο ακινήτων, εάν δεν δοθούν οι απαραίτητες απαντήσεις και διευκρινήσεις, το ΠΑΣΟΚ ούτε έχει πρόθεση ούτε είναι υποχρεωμένο να τις ψηφίσει.

Νωρίτερα ο κ. Κουτσούκος είχε αναφέρει με νόημα προς τον υπουργό Οικονομικών πως «Εάν ο οδηγός παραβιάζει τα όρια κάποια στιγμή θα γίνει ατύχημα» υπονοώντας τον τρόπο με τον οποίο νομοθετεί και φέρνει στη Βουλή νομοσχέδια.

Από την πλευρά της ΝΔ, η βουλευτής Φεβρωνία Πατριανάκου, προέτρεψε τον κ. Στουρνάρα να είναι αυστηρός με τους υπουργούς όπως αυστηρός είναι και με τους βουλευτές.

Φωτογραφία Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ