Ο Γιακουμάτος θυμήθηκε τις δραχμές και κατέθεσε στη Βουλή ένα κατοστάρικο - iefimerida.gr
 

Ο Γιακουμάτος θυμήθηκε τις δραχμές και κατέθεσε στη Βουλή ένα κατοστάρικο

Ο Γεράσιμος Γιακουμάτος έκλεψε χθες το βράδυ την παράσταση καταθέτοντας παλιό κατοστάρικο στα πρακτικά της Bουλής προκειμένου να δείξει ότι δεν φοβάται πια την επιστροφή στη δραχμή.Απευθυνόμενος στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και στα υπουργικά έδρανα ο βουλευτής της ΝΔ είπε με τον γνωστό κεφαλλονίτικο τρόπο του.

​«Το 2002, όταν μπήκαμε στο ευρώ, σκέφτηκα λίγο κεφαλλονίτικα και είπα: «Παναγία μου, να φυλάξω καμιά δραχμούλα στην άκρη, διότι εδώ είναι λυσσαλέες οι μάχες που δίνουν οι δυνάμεις της δραχμής, οι δυνάμεις της οπισθοχώρησης, οι δυνάμεις της μεγάλης διαφθοράς και του φαγοποτιού», οι οποίες έχουν βρει τώρα ωραίο καταφύγιο στις αγκαλιές της Κουμουνδούρου.
Αυτά τα λεφτά, λοιπόν, τότε τα έκρυψα. Σήμερα, κύριε Πρόεδρε, είμαι απόλυτα πεπεισμένος ότι δεν θα μου χρειαστεί η ευλογημένη τότε δραχμούλα. Γι' αυτό σας την καταθέτω στα Πρακτικά. Αυτό είναι για μένα το επιτυχημένο αυτής της Κυβέρνησης».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ