Το καλύτερο νερό βρύσης, γυμνόστηθες σερβιτόρες και αιώρες – Αυτά είναι τα πιο παράξενα θεματικά καφέ [εικόνες] - iefimerida.gr

Το καλύτερο νερό βρύσης, γυμνόστηθες σερβιτόρες και αιώρες – Αυτά είναι τα πιο παράξενα θεματικά καφέ [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τα θεματικά καφέ αποτελούν μια από τις μεγαλύτερες μόδες της εποχής. Μέσα στον κυκεώνα των καφέ που προσπαθούν να τραβήξουν τα βλέμματα μπορεί κανείς να βρει τα πάντα. Από καφέ που συνδυάζουν μια καθημερινή δράση όπως, το να βάλουμε ένα πλυντήριο ή να ράψουμε ένα κουμπί, μέχρι καφέ που που συγκεντρώνουν τις καλύτερες γεύσεις ροφημάτων.

Το pathfinder συνέλεξε τα δέκα πιο παράξενα θεματικά καφέ στον κόσμο στα οποία μπορείς να βρεις από αιώρες μέχρι το καλύτερο νερό βρύσης.

1. Neko Cafe

Τα περίεργα θεματικά καφέ έχουν αρχίσει να υπάρχουν παντού στην Ιαπωνία. Ανάμεσα στα πιο παράξενα είναι και αυτό το «neko», που στα ιαπωνικά σημαίνει γάτα. Η ιδέα αυτή προέρχεται από την Ταϊβάν. Ένα από τα πιο γνωστά καφέ στο Τόκιο επιτρέπει στους πελάτες του να πίνουν τον καφέ τους την ίδια ώρα που απολαμβάνουν της συντροφιά μίας γάτας.

2. Mahika Mano
Ίσως το πιο χαλαρωτικό καφέ

Μία άλλη περίεργη ιδέα είναι το Mahika Mano. Ένα καφέ επηρεασμένο από την ηρεμία ενός νησιού. Ένα καφέ που συνδυάζει έναν εκθεσιακό χώρο με αιώρες και μία καφετέρια με πολύ χαλαρή ατμόσφαιρα.

3. Το Grand View Cafe
Πολύ καλός καφές και καυτός

Το καφέ Grand View αναγκάστηκε να κλείσει το 2011. Βρισκόταν στο Μέιν. Παραδόξως, δεν σταμάτησε να λειτουργεί λόγω παρενοχλήσεων, εκμετάλλευσης, τοπικής διαμάχης, παραβίασης του κώδικα υγιεινής ή οποιουδήποτε άλλου λόγου, που μπορούσε να υπάρξει σε ένα καφέ, που το σέρβις γινόταν μόνο από γυναίκες που δεν φορούσε μπλούζες. Αντίθετα, έκλεισε, όπως υποστηρίζει η πόλη, λόγω παραβίασης των τοπικών ζωνών.

4. 100% Chocolate Cafe
Ένας παράδεισος για τους λάτρεις της σοκολάτας

Ποιος χρειάζεται τον καφέ, όταν υπάρχει η σοκολάτα; Αυτό το όμορφα σχεδιασμένο καφέ στο Τόκιο από τον Masamichi Katayama προσφέρει μία απίστευτη ποικιλία. 56 διαφορετικά είδη σοκολάτας βρίσκονται σε έναν χώρο με απίστευτη ατμόσφαιρα, στη «Βιβλιοθήκη της σοκολάτας».

5. Molecule
Το καλύτερο νερό βρύσης που θα πιείτε ποτέ

Το Molecule Water Cafe βρίσκεται στην πόλη της Νέας Υόρκης και προσφέρει την απόλυτη εμπειρία νερού βρύσης, φιλτραρισμένου με την βοήθεια της τεχνολογίας. Με το νερό αυτό είναι σίγουρο ότι θα ξεδιψάσετε. Η Νέα Υόρκη γενικά καυχιέται για την πολύ καλή ποιότητα νερού που έχει, όμως το Molecule πάει ένα βήμα παρακάτω, ακόμα και για τους πιο απαιτητικούς και γνώστες του H2O.

Μία καφετέρια στάθμευσης αυτοκινήτων6. Café/Day

Αυτή η συναρπαστική ιαπωνική ιδέα είναι μία έξυπνη εναλλακτική που συνδυάζει την αισθητική των εσωτερικών χώρων με την κίνηση του δρόμου. Το Café/Day σας επιτρέπει να πιείτε τον καφέ σας, ενώ ανησυχείτε για μπερδεμένους μοτοσυκλετιστές που πήραν λάθος στροφή.

7. The Sweatshop
Ένα παριζιάνικο καφέ για ράψιμο

Τι καλύτερο από το να πίνετε τον καφέ σας, ενώ προσπαθείτε να καταλάβετε εάν πιάνουν τα χέρια σας στη ραπτομηχανή; Ίσως, μπορεί να καταφέρετε να φτιάξετε ένα ρούχο παρόμοιο με την τελευταία λέξη της γαλλικής μόδας. Το Καφέ αυτό συνδυάζει το καφέ με τις βιοτεχνίες, κάνοντας την ώρα του καφέ πιο παραγωγική.

8. Robo Cafe
Γνωρίστε τους μελλοντικούς ρομπο-ηγεμόνες μας

Ακόμα ένα ιαπωνικό καφέ, με καινοτόμα θεματική ιδέα. Υπάρχουν τόνοι από αυτά. Το Robo Cafe στην Οσάκα ελαχιστοποιεί την ανάγκη για ανθρώπινη εργασία, με τη χρήση ενός διαφορετικού self service. Το σέρβις των πελατών γίνεται μέσω αυτοματοποιημένων ρομπότ, που σου προσφέρουν ό,τι ακριβώς θες.

9. Urban Station
Ένα υβριδικό γραφείο-καφέ



Η ιδέα του να κάνεις ένα καφέ προσωπικό γραφείο είναι πολύ κοινή σε φοιτητές, συγγραφείς, τους ελεύθερους επαγγελματίες ή σε όσους τους αρέσουν να διαβάζουν δημοσίως. Παρόλο, λοιπόν, που δεν είναι κάτι σπάνιο, είναι ωραίο να υπάρχουν καφετέριες που έχουν σχεδιαστεί ειδικά για να ταιριάζουν με χώρο εργασίας. Ένα νέο κύμα υβριδικών καφέ-γραφείων, όπως το Urban Station στο Μπουένος Άιρες, έχει φτάσει και προσφέρει wifi, ηλεκτρικές πρίζες και πολλά και ευρύχωρα τραπέζια.

10. Horror Picture Tea
Σικ επιλογές για τσάι από βότανα

Το Horror Picture Tea στο Παρίσι συνδυάζει μία καφετέρια, ένα συναυλιακό χώρο και ένα στούντιο τατουάζ, σε ένα περίεργο ποτ πουρί.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ νερό βρύσης θεματικά καφέ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ