Μυστήριο τι στεγάζουν αυτές οι αθέατες εγκαταστάσεις των σαϊεντολόγων στην έρημο του Νέου Μεξικού [εικόνα] - iefimerida.gr

Μυστήριο τι στεγάζουν αυτές οι αθέατες εγκαταστάσεις των σαϊεντολόγων στην έρημο του Νέου Μεξικού [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

H περίπτωση «σαϊεντολογία» αποτελεί πλέον μία εκτενώς καταγεγραμμένη από τον έντυπο και ηλεκτρονικό Τύπο υπόθεση θρησκευτικής οργάνωσης και της δράσης της.

Κάτι όμως που δεν είναι ευρέως γνωστό είναι η σχετική με την οργάνωση ύπαρξη ενός μυστηριώδους συμπλέγματος υπόγειων εγκαταστάσεων σε σπήλαιο στη μέση του πουθενά, συγκεκριμένα στην έρημο του Νέου Μεξικού, για τον ακριβή σκοπό και την ακριβή χρήση της οποίας κανείς δεν γνωρίζει τίποτα.

Πρόκειται για υπόγειο συγκρότημα κτισμάτων δεμένων με κάσες τιτανίου και απόρθητες πύλες τεραστίων διαστάσεων από ανοξείδωτο ατσάλι, βάρους 2.5 τόνων η καθεμιά, οι οποίες φρουρούνται από έναν ολόκληρο στρατό ενόπλων, κάμερες ασφαλείας και άλλα προηγμένα συστήματα φύλαξης.

Ένα στοιχείο που προσδίδει ακόμη πιο περίεργη αύρα στην τοποθεσία είναι τα θεόρατα υπέργεια σχήματα που δεν μπορεί κανείς να δει παρά μόνο από εναέρια λήψη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ