Φαρσέρ έπεσε στην παγίδα που έστησε -Πήγε να κάνει πλάκα και άκουσε ότι είναι κερατάς [βίντεο] - iefimerida.gr

Φαρσέρ έπεσε στην παγίδα που έστησε -Πήγε να κάνει πλάκα και άκουσε ότι είναι κερατάς [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την πάτησε σαν... πρωτάρης ο Ρόμαν Ατγουντ. Ο γνωστός φαρσέρ είχε μία ατυχή έμπνευση, αλλά στο τέλος έπεσε ο ίδιος στην παγίδα που έστησε. Γιατί επιχείρησε να προκαλέσει... εγκεφαλικό στη σύντροφό του, για να ακούσει τελικά πως τον έχει κερατώσει.

Ο φαρσέρ, που δημοσιεύει συχνά τα βίντεο του στο YouTube, αποφάσισε να κάνει «δώρο» στη σύντροφό του για την επέτειο των πέντε χρόνων ένα ψέμα. Πως την έχει απατήσει. Την πλησίασε λοιπόν με τα γνωστά «Θέλω να σου πω κάτι... δεν θα τα ξανακάνω... ήταν ένα λάθος» και η Μπρίτανι αρχίζει να κλαίει. Μόνο που μέσα στους λυγμούς της εξομολογείται και εκείνη κάτι: πως τον έχει απατήσει και η ίδια.

Ο Ατγουντ αμέσως τρελαίνεται, αλλά πριν πάθει εγκεφαλικό- ή καταστρέψει όλο το δωμάτιο- η σύντροφός του ξεσπά σε γέλια και του αποκαλύπτει πως του έκανε και εκείνη πλάκα. Τι τον πρόδωσε; «Είδα ότι έστησες την κάμερα και πίστευα ότι θα μου κάνεις πρόταση γάμου!», του λέει.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ειδήσεις απιστία φαρσέρ Ρόμαν Ατγουντ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ