Εστεμμένη Ελληνίδα καλλονή δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή -Η δύσκολη απόφαση που καλείται να λάβει η μητέρα της - iefimerida.gr

Εστεμμένη Ελληνίδα καλλονή δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή -Η δύσκολη απόφαση που καλείται να λάβει η μητέρα της

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει η Μις Γιανγκ στα Πελοποννησιακά Καλλιστεία 2012 Νάσια Λαμπίρη η οποία διεγνώσθη με όγκο στο κεφάλι.

Μιλώντας σε εκπομπή του Star η μητέρα της μελαχρινής καλλονής διηγήθηκε την περιπέτεια της νεαρής, το πώς ξεκίνησε αλλά και την επιπλοκή που παραλίγο να της στοιχίσει τη ζωή. «Το παιδί ξαφνικά μέσα σε 1,5 μήνα αρρώστησε. Μία νευρολόγος θεώρησε απαραίτητο να γίνει αξονική και βρέθηκε όγκος στο κεφαλάκι του. Το εξετάσανε, το ψάξανε και βρήκανε ότι είναι πολύ επικίνδυνος γιατί είναι κοντά στον οπτικό φλοιό. Μετά από πολύ καιρό μου δώσανε εξιτήριο και το πήρα το παιδί σπίτι, χωρίς να μου πουν οποιονδήποτε κίνδυνο, και ξαφνικά το παιδί μου στην εβδομάδα μέσα, χωρίς να ξέρω εγώ τι είχε πάθει, δεν ήτανε καλά και έπαθε υδροκεφαλία, γέμισε λέει υγρό το κεφαλάκι του από τον όγκο και πίεζε, κι αν δεν το χειρουργούσαν σε μία ώρα θα πέθαινε το παιδί».

Παράλληλα, η μητέρα της Νάσιας αναφέρθηκε και στη δύσκολη απόφαση που καλείται να πάρει για το αν θα δώσει την έγκρισή της να υποβληθεί η κόρη της σε χειρουργική επέμβαση αφαίρεσης του όγκου από το κεφάλι, καθώς το ρίσκο είναι ιδιαίτερα υψηλό.

«Μου δίνουν 15% ότι θα πεθάνει το παιδί στο χειρουργείο. Εγώ δεν μπορώ να το βάλω στο χειρουργείο με 15%. Δεν μπορώ να υπογράψω εγώ τέτοιο πράγμα. Καμιά μάνα δεν θα υπέγραφε», εξομολογήθηκε η μητέρα της κοπέλας, κάνοντας, παράλληλα, έκκληση να μπορέσει να αναλάβει κάποιος ειδικός γιατρός την δύσκολη περίπτωση της κόρης της.



Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ