Μπατζελή: Θετικό γεγονός η υποψηφιότητα Τσίπρα για την Κομισιόν - iefimerida.gr

Μπατζελή: Θετικό γεγονός η υποψηφιότητα Τσίπρα για την Κομισιόν

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την στήριξη της στην υποψηφιότητα του Αλέξη Τσίπρα, για την θέση του προέδρου της Κομισιόν, εξέφρασε το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ, Κατερίνα Μπατζελή, η οποία τόνισε πως «όποια φωνή αναδεικνύει το ελληνικό ζήτημα κρίνεται ως θετική».

Η κ. Μπατζελή, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο», όχι μόνο εκφράστηκε υπέρ της υποψηφιότητας Τσίπρα, αλλά παράλληλα άφησε αιχμές για την στάση του Ευάγγελου Βενιζέλου όσον αφορά τις εξελίξεις στην κεντροαριστερά, καθώς τόνισε πως «προσωπικές ή πολιτικές συμπάθειες ή αντιπάθειες δεν μπορούν να αποτρέψουν την συμμαχία των προοδευτικών δυνάμεων», ενώ αναφερόμενη στα εσωκομματικά της Χαριλάου Τρικούπη είπε: «Πέραν του Ανδρέα Παπανδρέου δεν μπορεί κανείς να θεωρεί ότι το κόμμα είμαι εγώ».

Τέλος, η Κατερίνα Μπατζελή έσπευσε να βάλει τέλος στα σενάρια περί σύμπλευσης του Κινήματος με την Νέα Δημοκρατία, ξεκαθαρίζοντας ότι η στήριξη του κόμματος της προς την συγκυβέρνηση υπαγορεύεται από το σκοπό της σωτηρίας της χώρας και ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει τάση από το ΠΑΣΟΚ να ενσωματωθεί στη ΝΔ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ