Οταν ο Γιώργος Παπανδρέου φύτεψε το δέντρο μαζί με τη γλάστρα: Βρείτε τα λάθη στη φωτογραφία [εικόνες] - iefimerida.gr

Οταν ο Γιώργος Παπανδρέου φύτεψε το δέντρο μαζί με τη γλάστρα: Βρείτε τα λάθη στη φωτογραφία [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια συμβολική κίνηση – να φυτέψει ένα δέντρο στο πάρκο Γκεζί της Κωνσταντινούπολης απ'όπου ξεκίνησαν οι αντιδράσεις του καλοκαιριού – έφερε τον Γιώργο Παπανδρέου στο επίκεντρο έντονων και χιουμοριστικών σχολίων, που προκύπτουν από τα λάθη που καταγράφονται στις φωτογραφίες.

Ετσι, βλέπουμε τον πρώην πρωθυπουργό να φυτεύει το δέντρο μαζί με την γλάστρα. Δεν το τοποθετεί απλά, αλλά στη συνέχεια σπεύδει να ρίξει και χώμα πάνω από την γλάστρα. Είναι η στιγμή που παρατηρούμε πως κρατάει το φτυάρι ανάποδα, ενώ αν και σκάβει διατηρεί το πλατύ χαμόγελο για το photo op.

Καθόλη τη διάρκεια της συμβολική δεντροφύτευσης, διατηρεί το άψογο στυλ του, με παπούτσια μοκασίνια (και όχι κάποια ειδικά για την περίσταση) και το σακάκι του πάντα κουμπωμένο. Τα σχόλια δίνουν και παίρνουν: κάποιοι γράφουν ότι το έκανε στο πλαίσιο της ... πράσινης ανάπτυξης. Μάλιστα δεν λείπουν τα αστεία για το είδος του δέντρου, με κάποιους να λένε ότι πρόκειται για καναβουριά.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ