Μαθήματα δύναμης από γυναίκα που έκανε διπλή μαστεκτομή- Εστησε πάρτι και χόρευε στο χειρουργείο [βίντεο] - iefimerida.gr

Μαθήματα δύναμης από γυναίκα που έκανε διπλή μαστεκτομή- Εστησε πάρτι και χόρευε στο χειρουργείο [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δεν ήθελε να της κρατά κάποιος το χέρι, ή να ακούσει δύο παρηγορητικά λόγια. Αυτό που ήθελε η Ντέμπορα Κόαν ήταν να διασκεδάσει πριν υποβληθεί σε διπλή μαστεκτομή. Για αυτό η 44χρονη από την Καλιφόρνια έστησε πάρτι στο χειρουργείο.

Οταν έμαθε πως έπρεπε να κάνει την επέμβαση, η γυναικολόγος αποφάσισε ότι αυτό θα γινόταν με τους δικούς της όρους. Συνεννοήθηκε λοιπόν με την ιατρική ομάδα και μόλις μπήκαν στο χειρουργείο, άρχισε να ακούγεται το «Get me bodied» της Beyonce. Η Κόαν, χειρούργοι, αναισθησιολόγοι και νοσοκόμες χόρεψαν με την ψυχή τους για αρκετά λεπτά, πριν η γυναίκα ξαπλώσει για να ξεκινήσει η επέμβαση.

Οπως αναφέρει το Time, η 44χρονη αναρρώνει φυσιολογικά, αλλά επιμένει να έχει στο νου της το χορό, δίνοντας μαθήματα δύναμης σε όλους. Μάλιστα, πριν επιστρέψει η ίδια στη δράση, ζήτησε από φίλους και συγγενείς να γυρίσουν τα δικά τους χορευτικά βίντεο και να τα αναρτήσουν στην ιστοσελίδα της.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ