Πάλι τα ίδια -Η αλβανική καταγωγή της σημαιοφόρου προκάλεσε ένταση σε σχολείο στην Κρήτη - iefimerida.gr

Πάλι τα ίδια -Η αλβανική καταγωγή της σημαιοφόρου προκάλεσε ένταση σε σχολείο στην Κρήτη

Πάλι τα ίδια -Η αλβανική καταγωγή της σημαιοφόρου προκάλεσε ένταση σε σχολείο στ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η μαθήτρια από την Αλβανία είναι η καλύτερη του σχολείου της και κλήθηκε να κρατήσει την Ελληνική σημαία στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου με αποτέλεσμα να προκληθεί ένταση από γονείς.Το επεισόδιο σημειώθηκε σε σχολείο της Χερσονήσου και σύμφωνα με το candianews.gr μερίδα γονέων και μαθητών αντέδρασε στο ενδεχόμενο, σημαιοφόρος του σχολείου στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου να είναι μια μαθήτρια με καταγωγή από την Αλβανία η οποία όμως είναι η καλύτερη μαθήτρια του σχολείου.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος της ΕΛΜΕ Ηρακλείου Λάζαρος Μάρκου είπε «Η αριστούχος είναι Αλβανικής καταγωγής με ελληνική υπηκοότητα. Υπήρξαν αντιδράσεις. Τόσο οι καθηγητές όσο και ο διευθυντής προσπάθησαν να πείσουν εκείνους που διαφωνούσαν πως δεν χωρούν σε μια σχολική μονάδα ρατσιστικές αντιλήψεις» τόνισε ο πρόεδρος της ΕΛΜΕ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ