Rebecca Black: Το κορίτσι που τσάκισε την Lady Gaga! - iefimerida.gr

Rebecca Black: Το κορίτσι που τσάκισε την Lady Gaga!

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπορείς να κατακτήσεις τον κόσμο και να εκτοπίσεις από την κορυφή την Lady Gaga με το χειρότερο τραγούδι όλων των εποχών; Προφανώς και μπορείς αφού το κατάφερε μια 13χρονη. Γνωρίστε την Rebecca Black.

Ποια είναι αυτή που τραγουδά το Friday και έχει τόσο εκνευριστική φωνή που θες να καρφώσεις πράγματα στον λαβύρινθο του αυτιού σου για να συνέλθεις; Είναι μια απλή μαθήτρια που κατάφερε να κερδίσει τον πρωταγωνιστικό ρόλο στο σχολικό μιούζικαλ Οκλαχόμα (μιλάμε για τεράστιες επιτυχίες) και οι φίλοι της στο σχολείο, της έλεγαν πως έχει ωραία φωνή (συμπέρασμα πρώτο: τα παιδιά στην Αμερική δεν καθαρίζουν καλά τα αυτιά τους ή έχουν προβλήματα ακοής). Βέβαια η Rebecca το κυνηγούσε το σταριλίκι από μικρή, αφού και μαθήματα υποκριτικής πήγε και μαθήματα ορθοφωνίας έκανε (ή τουλάχιστον αυτό ισχυρίζεται) και χορό έμαθε και σε πρακτορείο εφήβων μοντέλων γράφτηκε (που δεν την λες και όμορφη) και υπέγραψε και ένα συμβόλαιο με την Ark Music Factory και τους έπεισε να της γυρίσουν και video clip (αμ' πως;) Έτσι λοιπόν η Rebecca ένα μαύρο βράδυ του Φεβρουαρίου του 2011 αποφάσισε να ανεβάσει το κομμάτι της Friday στο Youtube και μέσα σε μία μέρα είχε μερικές δεκάδες χιλιάδες views, αλλά και likes (συμπέρασμα δεύτερο: υπάρχουν και άλλα παιδάκια με προβλήματα ακοής ανά την υφήλιο).

Κάποιοι όμως αχρείοι έσπευσαν να χαρακτηρίσουν το κομμάτι της το χειρότερο όλων των εποχών και έτσι τα views της Rebecca εκτοξεύτηκαν στα 2000 000 σε μία μόλις εβδομάδα (συμπέρασμα τρίτο: υπάρχουν και έξυπνα παιδάκια στον κόσμο: αλλά κάνουν μαλακίες στα social media)

Την στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές το Ρεβεκάκι έχει χτυπήσει τον εξωφρενικό αριθμό των 53.205.756 views και έκανε το Born this Way να φάει την σκόνη της αφού η εκκεντρική Lady Gaga έχει μόλις 25.461.744 views!

Έτσι λοιπόν η Rebecca έγινε αντικείμενο σχολιασμού από άπειρες κωμικές εκπομπές (όπως αυτή του Conan O' Brien), έγινε η απόλυτη πρωταγωνίστρια του twitter, το Friday μπήκε στο top 100 της λίστας των itunes, η ίδια έβγαλε μερικές δεκάδες χιλιάδες δολάρια από τα downloads και ο ένας μετά τον άλλο οι άνθρωποι της μουσικής βιομηχανίας (από τον Simon Cowel μέχρι την Katy Perry) δηλώνουν δημόσια πως θέλουν να την γνωρίσουν, ενώ κάθε μέρα παρελαύνει από κάποιο γνωστό show (όπως αυτό του Jay Leno).

Τι και αν την βρίζουν οι πάντες, τι και αν στα σχόλια του Friday στο Youtube διαβάζεις ατάκες τύπου «Τράβα παντρέψου τον Bieber» δεν ιδρώνει το αυτί της Rebecca. Και γιατί να ιδρώσει άλλωστε, αφού όσο την σχολιάζουν τόσο πιο διάσημη γίνεται. Μάλιστα βρήκε και την χρυσή ευκαιρία να μιλήσει και για το διαδικτυακό bullying και να περάσει έτσι και το κοινωνικό της μήνυμα.

Μπορείτε να δείτε εδώ το video του Friday και σας προτείνουμε να το παρακολουθήσετε στο mute!

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Gaga Internet youtube τραγουδίστρια friday Rebecca Black singer
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ