O Lars, η νυμφομανής και η καταστροφή του κόσμου - iefimerida.gr

O Lars, η νυμφομανής και η καταστροφή του κόσμου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Lars Von Trier είναι γνωστός για τα προκλητικά φιλμ του που του έχουν κολλήσει την ταμπέλα του μισογύνη. Αφού ολοκλήρωσε την παραγωγή της τελευταίας του ταινίας Melancholia που είναι επιστημονικής φαντασίας (!) και έχει θέμα την καταστροφή του πλανήτη, ο ανήσυχος σκηνοθέτης ανακοίνωσε το επόμενο βήμα του.Το νέο του πρότζεκτ, λοιπόν, θα ονομάζεται The Nymphomaniac και θα έχει θέμα μια γυναίκα που ανακαλύπτει τον ερωτισμό της.

Ακούγεται ήδη κάπως τρομακτικό, όπως τρομακτική ως-προς-τι-θα-δουν-πάλι-τα–μάτια-μας είναι η δήλωση του ότι το Melancholia είναι η πρώτη του ταινία που θα έχει κακό τέλος, εν συγκρίσει με όλες τις προηγούμενες που είχαν happy-end! Μήπως επειδή θα καταστρέψει το ανθρώπινο είδος; Θα το διαπιστώσουμε σύντομα από τις ανταποκρίσεις στις Κάννες.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Lars Von Trier melancholia
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ