Black Swan Martini - iefimerida.gr

Black Swan Martini

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ένα Martini λευκής σοκολάτας με τη δική του σκοτεινή πλευρά, εμπνευσμένο από το υποψήφιο για Oscar καλύτερης ταινίας Black Swan. Η συνταγή είναι της Cheryl Cecchetto η οποία διοργανώνει τα τελευταία 22 χρόνια το Governors Ball, το επίσημο afterparty των βραβείων της ακαδημίας.

Για 2 άτομα 1/4 της κούπας γάλα 1/4 της κούπας κρέμα γάλακτος 120 γρ. λευκή σοκολάτα 60 γρ. vodka 60 γρ. σιρόπι ζάχαρης 2 κουτ.γλ. σιρόπι σοκολάτας 2 κουτ.σουπ μαύρη ζάχαρη 1.Σε μια μικρή κατσαρόλα ζεσταίνεις ελαφρά το γάλα και την κρέμα γάλακτος. Αποσύρεις από τη φωτιά και προσθέτεις τη λευκή σοκολάτα ανακατεύοντας μέχρι να λιώσει. Μεταφέρεις το μίγμα σε ένα μπολ και το τοποθετείς στο ψυγείο μέχρι να κρυώσει. Τέλος προσθέτεις το σιρόπι ζάχαρης και τη vodka. 2. Βουτάς τα χείλη δυο ποτηριών για martini πρώτα σε νερό και έπειτα στη μαύρη ζάχαρη. Βάζεις από μια κουταλιά σιρόπι σοκολάτα στο καθένα γέρνοντας το ώστε να σχηματιστούν ρίγες. Γεμίσεις με το μίγμα και σερβίρεις.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ black swan martini cocktail
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ