Όταν ο Μπαλί Μπέι του Σουλεϊμάν, διαφήμιζε σαμπουάν για άντρες πασάδες [βίντεο] - iefimerida.gr

Όταν ο Μπαλί Μπέι του Σουλεϊμάν, διαφήμιζε σαμπουάν για άντρες πασάδες [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

O Tάσος (ΤΑΖ) Θεοδωρόπουλος ανακαλύπτει πως το λούσιμο μπορεί να σε κάνει να αναστενάξεις τούρκικα (και το μουστάκι μουστάκι).

Ακόμα και όσοι δεν έχουν εθιστεί στο σύμπαν του τηλεοπτικού «Σουλεϊμάν» γνωρίζουν τον πανικό που προκάλεσε η εμφάνιση του Μπαλί Μπέι, κατά κόσμον Μπουράκ Οτζιβίτ, του 29χρονου πρώην μοντέλου και νυν ηθοποιού που έκανε τις γυναίκες (και όχι μόνο) να αδιαφορούν παντελώς για τις κουλαμάρες της Χιουρέμ, τις υστερίες της Μαχιντεβράν και τα ξενοπηδήματα του Σουλεϊμάν. Γεννημένος στην Κωνσταντινούπολη, το 1984, ο Οτζιβίτ και με πτυχίο καλών τεχνών στις αποσκευές του ανακηρύχθηκε top model της Τουρκίας το 2003, δεύτερο καλύτερο αντρικό top model του κόσμου το 2005 και συμμετείχε στα μεγαλύτερα fashion shows του πλανήτη.

Όταν ο Μπαλί Μπέι του Σουλεϊμάν, διαφήμιζε σαμπουάν για άντρες πασάδες [βίντεο] | iefimerida.gr 0

Μολονότι το μουστάκι δεν είναι το φόρτε του, η αναγνωρισιμότητα του με αυτό μετά την επιτυχία του «Σουλεϊμάν» στα επόμενα επεισόδια του οποίου επανεμφανίζεται, έγινε σήμα κατατεθέν του και τον συνόδεψε και στo διαφημιστικό του αντρικού σαμπουάν Clear Men. Nαι, ομολογουμένως το να ονομάσεις ένα σαμπουάν «Καθαροί Άντρες» δεν είναι το πιο κομψό και ευρηματικό όπως και η ίδια η διαφήμιση που μπορείτε να δείτε παρακάτω.

Με τον «Μπαλί Μπέι» να ξυπνάει μιλώντας στον καθρέφτη του, πιάνοντας φιλήδονα τα φρεσκολουσμένα μαλλιά του, μετά να παίζει έναν αγώνα μποξ με το μαλλί να διατηρείται ατσαλάκωτο, να πηγαίνει σε ένα club με την μαγκούφα στο μπαρ να ξελιγώνεται και να του δίνει το τηλέφωνο της, λίγο πριν καταλήξει μόνος του στο τζεϊμσμποντικό του αυτοκίνητο και την αφήσει μπουκάλα, προκειμένου να διατηρήσει την ελπίδα για όλους εμάς τους υπόλοιπους. Απολαύστε υπεύθυνα και μην το πιείτε, λουστείτε.

*** ακολουθήστε τον ΤΑΖ στο www.facebook.com/tazthebuzz ή στο www.twitter.com/klarinabourana. Κάντε LIKE στην επίσημη σελίδα του fb www.facebook.com/SigaikaProductions για να μαθαίνετε όσα χρειάζεστε, προκειμένου να καίτε τον εγκέφαλο (των άλλων) ή επικοινωνήστε με το terra_gelida@hotmail.com για μέιλ και υποθέσεις προσωπικής εκδίκησης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ