Χατζηδάκης: Τα έργα στους αυτοκινητόδρομους θα φέρουν την επανεκκίνηση της οικονομίας - iefimerida.gr

Χατζηδάκης: Τα έργα στους αυτοκινητόδρομους θα φέρουν την επανεκκίνηση της οικονομίας

Χατζηδάκης: Τα έργα στους αυτοκινητόδρομους θα φέρουν την επανεκκίνηση της οικον
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πριν από το Πάσχα θα ανοίξουν και θα πιάσουν δουλειά τα εργοτάξια στους τέσσερις μεγάλους αυτοκινητοδρόμους παραχώρησης, τα οποία εδώ και δύο χρόνια είχαν κλείσει. Οπως ανακοίνωσε ο υπουργός Ανάπτυξης Κωστής Χατζηδάκης, υπεγράφη συμφωνία με τους παραχωρησιούχους ώστε να επαναλειτουργήσουν τα εργοτάξια χωρίς καθυστερήσεις.

Το πλήρες πρόγραμμα ανάπτυξης των έργων στους τέσσερις αυτοκινητοδρόμους, που έχουν παγώσει εδώ και δύο χρόνια, θα ανακοινωθεί την επόμενη εβδομάδα.

Ο κ. Χατζηδάκης χαρακτήρισε την επανεκκίνηση των έργων «ως επανεκκίνηση της ελληνικής οικονομίας», προσθέτοντας ότι «στα έργα αυτά θα βρουν άμεσα εργασία 25 χιλιάδες άτομα».

Υπενθυμίζεται πως από τους πέντε αυτοκινητοδρόμους, ο μόνος που συνεχιζόταν να κατασκευάζεται ήταν εκείνος προς Καλαμάτα και Σπάρτη. Ηδη προς την Καλαμάτα ολοκληρώθηκε, ενώ το τμήμα προς Σπάρτη υπολογίζεται να ολοκληρωθεί το 2014. Οι νέες συμβάσεις που θα υπογραφούν, θα κατατεθούν προς κύρωση στη Βουλή.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ