Πήγε στον οδοντίατρο για επέμβαση ρουτίνας και εκείνος του έβγαλε όλα τα δόντια

Μία απίστευτη ιστορία εξελίχθηκε στην Ιντιάνα των ΗΠΑ, όταν ο Κριστιαν Κριστ, ένας 21χρονος νεαρός με αυτισμός πήγε στον οδοντίατρο για να βγάλει 3 δόντια, αλλά όταν έφυγε από το ιατρείο δεν είχε κανένα!

Ο 21χρονος, είπε στο Fox 59 ότι η μητέρα του τον έστειλε στο Amazing Family Dental στην Ινδιανάπολη για να βγάλει τρία από τα δόντια του, ωστόσο ο οδοντίατρος του τα έβγαλε όλα.

«Τα έβγαλε ένα ένα μέχρι και το τελευταίο» δήλωσε ο Κριστοφερ στο κανάλι. « Μοιάζω με τέρας τώρα.»

Όπως εξηγεί ο νεαρός, όλα ξεκίνησαν όταν ο οδοντίατρος έδωσε κάποια χάπια για να απαλύνει τον πόνο της διαδικασίας αφαίρεσης των τριών δοντιών που του ζήτησε να αφαιρέσει, ωστόσο είναι ασαφές ακόμα γιατί ο οδοντίατρος τα αφαίρεσε όλα.

Ο Κριστοφερ εισήχθη στο νοσοκομείο, με λοίμωξη η οποία μάλλον οφείλεται στην διαδικασία αφαίρεσης των δοντιών του ενώ τόσο ο ίδιος όσο και η μητέρα του σκοπεύουν να μηνύσουν τον οδοντίατρο του οποίου το όνομα δεν έχει δοθεί ακόμη στη δημοσιότητα.

Παράλληλα το Fox News εντόπισε και άλλα άτομα τα οποία ισχυρίστηκαν ότι ο ίδιος γιατρός τους έβγαλε περισσότερα δόντια από ότι είχαν ζητήσει. Η Ρόουζ Χιλ για παράδειγμα δήλωσε ότι επισκέφθηκε τον οδοντίατρο, όταν ένα δόντι την ενόχλησε κι αυτός τις έβγαλε όλα τα δόντια της κάτω γνάθου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ