Πήγε στον οδοντίατρο για επέμβαση ρουτίνας και εκείνος του έβγαλε όλα τα δόντια - iefimerida.gr

Πήγε στον οδοντίατρο για επέμβαση ρουτίνας και εκείνος του έβγαλε όλα τα δόντια

Οδοντίατρος έβγαλε όλα τα δόντια 21χρονου ασθενή του στις ΗΠΑ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μία απίστευτη ιστορία εξελίχθηκε στην Ιντιάνα των ΗΠΑ, όταν ο Κριστιαν Κριστ, ένας 21χρονος νεαρός με αυτισμός πήγε στον οδοντίατρο για να βγάλει 3 δόντια, αλλά όταν έφυγε από το ιατρείο δεν είχε κανένα!

Ο 21χρονος, είπε στο Fox 59 ότι η μητέρα του τον έστειλε στο Amazing Family Dental στην Ινδιανάπολη για να βγάλει τρία από τα δόντια του, ωστόσο ο οδοντίατρος του τα έβγαλε όλα.

«Τα έβγαλε ένα ένα μέχρι και το τελευταίο» δήλωσε ο Κριστοφερ στο κανάλι. « Μοιάζω με τέρας τώρα.»

Όπως εξηγεί ο νεαρός, όλα ξεκίνησαν όταν ο οδοντίατρος έδωσε κάποια χάπια για να απαλύνει τον πόνο της διαδικασίας αφαίρεσης των τριών δοντιών που του ζήτησε να αφαιρέσει, ωστόσο είναι ασαφές ακόμα γιατί ο οδοντίατρος τα αφαίρεσε όλα.

Ο Κριστοφερ εισήχθη στο νοσοκομείο, με λοίμωξη η οποία μάλλον οφείλεται στην διαδικασία αφαίρεσης των δοντιών του ενώ τόσο ο ίδιος όσο και η μητέρα του σκοπεύουν να μηνύσουν τον οδοντίατρο του οποίου το όνομα δεν έχει δοθεί ακόμη στη δημοσιότητα.

Παράλληλα το Fox News εντόπισε και άλλα άτομα τα οποία ισχυρίστηκαν ότι ο ίδιος γιατρός τους έβγαλε περισσότερα δόντια από ότι είχαν ζητήσει. Η Ρόουζ Χιλ για παράδειγμα δήλωσε ότι επισκέφθηκε τον οδοντίατρο, όταν ένα δόντι την ενόχλησε κι αυτός τις έβγαλε όλα τα δόντια της κάτω γνάθου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ