Πρόεδρος ΤΕΙ Πάτρας: Φοιτητές των ΕΑΑΚ μου είπαν «παραιτήσου ή σου καίμε το γραφείο» - iefimerida.gr

Πρόεδρος ΤΕΙ Πάτρας: Φοιτητές των ΕΑΑΚ μου είπαν «παραιτήσου ή σου καίμε το γραφείο»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σοβαρές καταγγελίες για ξυλοδαρμούς φοιτητών από μέλη της παράταξης των ΕΑΑΚ κάνει ο πρόεδρος του ΤΕΙ Πάτρας Σωκράτης Καπλάνης, ο οποίος σε δηλώσεις του υποστήριξε ότι οι ίδιοι φοιτητές τον κλείδωσαν μέσα στην αίθουσα της Συγκλήτου του ΤΕΙ και απαίτησαν την παραίτησή του.

Προσθέτει μάλιστα πως στη 1.30 μετά τα μεσάνυχτα τον άφησαν ελεύθερο να φύγει λέγοντάς του ότι είναι ανεπιθύμητος στο ίδρυμα και τον απείλησαν ότι θα του κάψουν το γραφείο.

Οι δηλώσεις του προέδρου του ΤΕΙ στο ΒΗΜΑ FM

«Τραυματίστηκαν 3-4 φοιτητές, αλλά τους πήγαμε στο νοσοκομείο. Η Σύγκλητος αποφάσισε ότι το ΤΕΙ θα πρέπει να λειτουργήσει κανονικά. Τότε, εισέβαλε μια ομάδα φοιτητών από τα ΕΑΑΚ, κυρίως με φοιτητές από την Κοινωνική Εργασία, οι οποίοι απαίτησαν την υπογραφή της παραίτησης. Μου έδωσαν ένα χαρτί γραμμένο και μου είπαν «θα το υπογράψεις, σε διατάζω». Είπαν «δεν φεύγει κανείς από εδώ, θα υπογράψετε». Είναι δυνατόν να υπογράψει κανείς κάτι καθ' υποταγή και καθ' υπόδειξη; Σε ποιο καθεστώς ζούμε;

Μας κράτησαν μέχρι τη μία, μιάμιση (τη νύχτα). Δύο γυναίκες από τη συνέλευση έπαθαν κρίση και φωνάξαμε ταξί να τις πάρει. Έκαναν συνέλευση στη μία το βράδυ και με άφησαν λέγοντας «φύγε, είσαι ανεπιθύμητος εδώ, θα σου κάψουμε το γραφείο». Η τρομοκρατία έχει φτάσει στα όρια. Μας έλουσαν με μπογιές, κατέστρεψαν τα γραφεία. Αυτή είναι η ζούγκλα της χώρας. Δεν υπάρχει τρόπος να ληφθούν μέτρα, δεν υπάρχει Αστικό Δίκαιο, αλλά όλη η κοινωνία πρέπει να τους κατακρίνει».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ