Οι πρώτες φωτό από το κατεστραμμένο αυτοκίνητο της Πιερίδη [εικόνες] - iefimerida.gr

Οι πρώτες φωτό από το κατεστραμμένο αυτοκίνητο της Πιερίδη [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η κατάσταση του αυτοκινήτου της Μαριάντας Πιερίδη, που αναποδογύρισε τρεις φορές πριν πέσει πάνω σε ένα δέντρο, είναι ενδεικτική της σφοδρότητας του αυτοκινητιστικού ατυχήματος στο οποίο ενεπλάκη.

«Η Μαριάντα νοσηλεύεται και σήμερα, καθώς ακόμα δεν νιώθει πολύ καλά. Κάναμε τις εξετάσεις και ευτυχώς δεν έχει κάτι ανησυχητικό. Ανακατεύεται το στομάχι της και νιώθει δυσφορία, ενώ έχει έντονους πονοκεφάλους. Έχει χτυπήσει στο πρόσωπο και την σπονδυλική στήλη». Αυτό δήλωσε στο fthis ο Νέστορας Φωτιάδης, σύντροφος της Μαριάντας Πιερίδη που βρίσκεται στο πλευρό της από το μεσημέρι της Πέμπτης όταν ενημερώθηκε για το ατύχημα που έλαβε χώρα στην Γλυφάδα (σ.σ. ένα αυτοκίνητο φέρεται να παραβίασε το στοπ και να έπεσε πάνω της).

Οι πρώτες φωτό από το κατεστραμμένο αυτοκίνητο της Πιερίδη [εικόνες]  | iefimerida.gr 0

Ενδεικτικό, πάντως, της σφοδρότητας του ατυχήματος είναι οι φωτογραφίες του αναποδογυρισμένου αυτοκινήτου της Πιερίδη που δημοσίευσε η Espresso.

Οι πρώτες φωτό από το κατεστραμμένο αυτοκίνητο της Πιερίδη [εικόνες]  | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ