Απόντες από τη Βουλή οι υπουργοί - Ακυρώνονται οι ερωτήσεις βουλευτών - iefimerida.gr

Απόντες από τη Βουλή οι υπουργοί - Ακυρώνονται οι ερωτήσεις βουλευτών

Απόντες από τη Βουλή οι υπουργοί -Ακυρώνονται συνεχώς οι ερωτήσεις βουλευτών
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η κατ´ επανάληψη απουσία των υπουργών από τις επίκαιρες ερωτήσεις που καταθέτουν οι βουλευτές, με αποτέλεσμα να ακυρώνεται η συζήτησή τους έχει στηλιτευθεί πολλές φορές από το προεδρείο της Βουλής.

Μια ανάλογη εικόνα παρουσίασε και σήμερα η Βουλή, καθώς από τις 11 επίκαιρες ερωτήσεις που επρόκειτο να συζητηθούν, στην αίθουσα ήταν μόνο δυο υπουργοί οι κ. Μαυραγάνης και Τζαβάρας με αποτέλεσμα να συζητηθούν μόνο δυο ερωτήσεις και να ακυρωθούν εννέα.

Ο Γιάννης Δραγασάκης που ήταν προεδρεύων επέκρινε την εικόνα που παρουσίασε σήμερα η Βουλή λέγοντας ότι «η εικόνα δεν τιμά ούτε την κυβέρνηση ούτε τη λειτουργία μας. Συζητήθηκαν 2 από τις 11 ερωτήσεις. Να δούμε τι θα γίνει, οι υπηρεσίες να ενημερώσουν άμεσα τον πρόεδρο της Βουλής, καθώς σήμερα θα συνεδριάσει η διάσκεψη των προέδρων».

Η συνεδρίαση άρχισε στις 10 το πρωί και τελείωσε 15 λεπτά αργότερα, καθώς δεν υπήρχε ούτε επερώτηση από κόμμα της αντιπολίτευσης. Το φαινόμενο των άδειων υπουργικών εδράνων θα συζητηθεί το μεσημέρι στη διάσκεψη των προέδρων και αναμένεται με ενδιαφέρον με ποιο τρόπο η Βουλή θα επικρίνει τη στάση των υπουργών της κυβέρνησης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ