Φόρμουλα 1: Rush, η ταινία για την κόντρα Lauda, Hunt το 1976 - iefimerida.gr

Φόρμουλα 1: Rush, η ταινία για την κόντρα Lauda, Hunt το 1976

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στην ιστορία των Γκραν Πρι η σαιζόν 1976 κατέχει μια ιδιαίτερη θέση. Κι αυτό γιατί κατά τη διάρκειά της εξελίχθηκε η μυθική κόντρα μεταξύ του βρετανού James Hunt και του αυστριακού Niki Lauda, που στο τέλος της βρήκε τον Hunt παγκόσμιο πρωταθλητή με μόλις 1 βαθμό διαφορά από τον Lauda.

Toν Lauda που λίγο έλειψε να χάσει τη ζωή του στο τρομακτικό ατύχημά του στο Νurburgring, τα ίχνη του οποίου είναι ακόμα ορατά στο πρόσωπό του.

H σαιζόν 1976 και η κόντρα Lauda Hunt ήταν λογικό να απασχολήσει και το Hollywood κι έτσι προέκυψε η ταινία Rush, το τρέιλερ της οποίας μπορείτε να δείτε (στο δεύτερο βίντεο το ατύχημα του Lauda σε πλάνα εποχής). H πρεμιέρα της έχει προγραμματιστεί για τις 20 Σεπτεμβρίου στις ΗΠΑ, ενώ λίγες εβδομάδες μετά θα προβληθεί και στις ελληνικές αίθουσες.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ