Οι συγκλονιστικές κόρες του Ρώσου μεγιστάνα που αγόρασε τον Σκορπιό [εικόνες] - iefimerida.gr

Οι συγκλονιστικές κόρες του Ρώσου μεγιστάνα που αγόρασε τον Σκορπιό [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στα χέρια της 24χρονης καλλονής Γιεκατρίνα Ριμπολόβλεφ και της ζάπλουτης οικογένειάς της «πέρασε» τελικά το ιστορικό νησί «Σκορπιός» του Αριστοτέλη Ωνάση. Η Γιεκατρίνα και η πανέμορφη αδελφή της Πιέτρα αναμένεται να αναστατώσουν την Ελλάδα.

Οι φήμες ότι πίσω από την αγορά κρύβεται Ρώσος μεγιστάνας επιβεβαιώθηκαν, αφού πλέον οι τίτλοι ιδιοκτησίας βρίσκονται στα χέρια του ολιγάρχη Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ.

Ο 47χρονος κροίσος έχει περιουσία πάνω από 10 δισεκατομμύρια δολάρια και τα τελευταία χρόνια βρίσκεται στους 100 πλουσιότερους άντρες του πλανήτη, σύμφωνα με το περιοδικό Forbes. Είναι ο ιδιοκτήτης βιομηχανίας λιπασμάτων Uralkali και της ποδοσφαιρικής ομάδας Μονακό.

Ιδιαίτερα ευτυχής είναι η κόρη του, Γιεκατρίνα, η οποία τώρα θα έχει τη δυνατότητα να μοιράζει τον χρόνο της μεταξύ Ρωσίας, Ελλάδας και Μανχάταν, όπου πρόσφατα αγόρασε ένα υπερχλιδάτο διαμέρισμα αξίας 88 εκατομμυρίων δολαρίων.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ