Πώς η Playmobil εισάγει το παιδί σας στον υπέροχο κόσμο της αστυνομοκρατίας και της ευταξίας [εικόνες] - iefimerida.gr

Πώς η Playmobil εισάγει το παιδί σας στον υπέροχο κόσμο της αστυνομοκρατίας και της ευταξίας [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Χαμογελαστοί αστυνομικοί οπλισμένοι σαν αστακοί, τεθωρακισμένα οχήματα καταστολής (με ή χωρίς εκτοξευτήρα νερού), στρατιωτικά συντεταγμένες ειδικές ομάδες κρούσης, καλοζωισμένα αστυνομικά σκυλιά (αποκλειστικά και μόνο γερμανικοί ποιμενικοί), μαυροφορεμένες μονάδες αποκατάστασης της τάξης, γλυκύτατα πλαστικά φιγουρίνια, με στρογγυλά ματάκια και καφέ μαλλάκια, σπορείς του τρόμου και της βίας...

Ένας κόσμος αγγελικά – δηλαδή, πλαστικά – πλασμένος, φιλικός προς το «τρυφερούδι» σας, που θα του δώσει όλες τις αναγκαίες πρώτες παραστάσεις για τον κόσμο, όπως είναι και όπως πρέπει να είναι, ανοίγοντας του διάπλατα τους ορίζοντες για μελλοντικό επαγγελματικό προσανατολισμό.

Άλλωστε πρόκειται για καθ' όλα σεβαστή εργασία, που δεν πρόκειται να εκλείψει ποτέ, με σίγουρη πελατεία, δωρεάν ρουχισμό, φουτουριστικό εξοπλισμό και ευκαιρίες για κοινωνική συναναστροφή και γνωριμία με τους πολίτες, οι οποίοι σε άλλη περίπτωση θα παρέμεναν απλοί άγνωστοι.

Το όνειρο κάθε πολεμοχαρούς αγοριού, αλλά και κάθε ανήσυχου για το μέλλον του παιδιού του γονέα.

Αναμένεται και η αντίστοιχη εκδοχή για κορίτσια...

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ