Η 24χρονη που έχει κλέψει την παράσταση στο τουρνουά γκολφ Masters [εικόνες] - iefimerida.gr

Η 24χρονη που έχει κλέψει την παράσταση στο τουρνουά γκολφ Masters [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ποιο είναι το πρόσωπο του τουρνουά γκολφ Masters; Σίγουρα όχι ο Τάιγκερ Γουντς. Παρότι εμφανίστηκε με νέα σύντροφο. Μήπως το 14χρονο παιδί θαύμα Γκουάν Τιανλάνγκ; Ο νεότερος γκόλφερ που πήρε ποτέ μέρος στο Masters; Ούτε. Για να μην σας κουράζουμε άλλο, την παράσταση – για προφανείς λόγους – έχει κλέψει η Πολίνα Γκρέτζκι.

Η 24χρονη κόρη του διάσημου πρώην παίκτη του χόκεϊ Γουέιν Γκρέτζκι είναι η αγαπημένη του Αμερικανού Ντάστιν Τζόνσον και φυσικά βρίσκεται στο πλευρό του όσο διαρκεί ο αγώνας. Προς τέρψιν των υπόλοιπων θεατών που κυρίως βλέπουν την Πολίνα και ρίχνουν και κλεφτές ματιές στους αθλητές!

Η Πολίνα ανήκει στη γενιά των κοριτσιών που δεν χρειάζονται παπαράτσι για να βγάλουν τα... εσώψυχά τους στη φόρα. Υπάρχει και το instagram όπου φροντίζει η ίδια να ποστάρει συχνά «καλλιτεχνικές» φωτογραφίες.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ