50χρονη, στην Πάτρα, κατηγορείται για τον θάνατο 90χρονου που είχε γνωρίσει στην Ανίτα Πάνια - iefimerida.gr

50χρονη, στην Πάτρα, κατηγορείται για τον θάνατο 90χρονου που είχε γνωρίσει στην Ανίτα Πάνια

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ηλικιωμένος έψαχνε για γυναίκα σε εκπομπές της Ανίτας Πάνια και δήλωνε ότι διέθετε και χρήματα για να τη συντηρήσει. Στις εκκλήσεις του ανταποκρίθηκε μια 50χρονη γυναίκα, που όμως κατηγορείται τώρα από τους συγγενείς 90χρονου ότι με τις παραλείψεις της τον εξέθεσε σε κίνδυνο.

Κατηγορούμενη η Παναγιώτα Καψή, που έχει καταδικαστεί σε φυλάκιση τεσσάρων ετών με αναστολή και κάθεται στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Εφετείου Πατρών. Σύμφωνα με τους μάρτυρες που κατέθεσαν στο ακροατήριο, η γυναίκα φρόντιζε τον ηλικιωμένο και εκείνος την είχε καταστήσει κληρονόμο του σπιτιού του, ενός οικοπέδου και των χρημάτων που είχε αποκτήσει. Ο Παναγιώτης Τσόπελας, όπως ονομαζόταν ο ηλικιωμένος, το 2006 γλίστρησε στο σπίτι του, στην Αμαλιάδα, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά.

Ο άνδρας μεταφέρθηκε με καθυστέρηση στο νοσοκομείο και, σύμφωνα με τους γιατρούς, εφόσον είχε διακομιστεί άμεσα, ίσως η κατάσταση της υγείας του να ήταν ελεγχόμενη. Τελικά, πέθανε προτού υποβληθεί σε εγχείρηση. Οι συγγενείς του εκλιπόντος κατηγορούν τη γυναίκα που τον φρόντιζε ότι με τις παραλείψεις της συνέτεινε στο να χειροτερεύσει η κατάσταση της υγείας του. Η δίκη έχει διακοπεί προκειμένου να κληθούν οι δύο γιατροί που εξέτασαν τον άνδρα για να επιβεβαιώσουν το μέγεθος των τραυμάτων του.

Πηγή Εφημερίδα Πελοπόννησος

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ