Ποιοι είναι οι «Λύκοι της Νύκτας» μέλος των οποίων είναι ο Βλαντιμίρ Πούτιν [βίντεο] - iefimerida.gr

Ποιοι είναι οι «Λύκοι της Νύκτας» μέλος των οποίων είναι ο Βλαντιμίρ Πούτιν [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Είναι ντυμένοι από την κορυφή έως τα νύχια με μαύρο δέρμα και τζιν. Έχουν ξυρισμένα κεφάλια, «μπυροκοιλιές» και αρκετά κακή φήμη. Συστάθηκαν ως «συμμορία» το Μάιο του 1989 και αρέσκονται να περιδιαβαίνουν τη ρωσική επικράτεια πάνω σε τερατώδεις μοτοσικλέτες.

Είναι οι «Nochniye Volki», ελληνιστί «Λύκοι της Νύχτας», και χαίρουν της εκτίμησης και της παρέας του προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν.

Η συμμορία, η φήμη της οποίας έχει προκαλέσει κάποια «προβληματάκια» στον Ρώσο πρόεδρο, προέκυψαν μέσα από την αντι-σοβιετική ροκ κουλτούρα της δεκαετίας του '80 και το μανιφέστο τους απορρίπτει κάθε νόμο και κανόνα, αναγνωρίζοντας μονάχα την κυριαρχία της Αδελφότητας.

Προφίλ που ταιριάζει γάντι στο Ρώσο πρόεδρο, ο οποίος έχει διακριθεί πολλάκις για τη «μάτσο» ιδιοσυγκρασία του, την οποία μοιάζει να ενισχύει μια βόλτα καβάλα σε μοτοσικλέτα παρέα με τα «καλόπαιδα» των Λύκων.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ