«Μας κρατούσε ομήρους και έκλεψε και κάτι βραχιόλια», δηλώνει ο Τσάρλι Σιν για την Λόχαν [βίντεο] - iefimerida.gr

«Μας κρατούσε ομήρους και έκλεψε και κάτι βραχιόλια», δηλώνει ο Τσάρλι Σιν για την Λόχαν [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για τις «εφιαλτικές» στιγμές που πέρασε κατά την διάρκεια του γυρίσματος με την κλεπτομανή ντίβα Λίντσεϊ Λόχαν μίλησε ο Τσάρλι Σιν στο Today Show.

Μπορεί ο 47χρονος σταρ να είναι ο τελευταίος που θα αποκαλούσες άγγελο, αλλά ακόμη και τις στιγμές που ήταν στα χειρότερα του, φρόντιζε πάντα να είναι άψογος στα γυρίσματα και γενικώς στις επαγγελματικές υποχρεώσεις του.

Κάτι που δικαιωματικά τον κάνει να εξοργίζεται ακόμη περισσότερο όταν βλέπει την Λόχαν, στην οποία έχει δωρίσει λεφτά για να πληρώσει την εφορία της, να του κάνει την ζωή δύσκολη κατά την διάρκεια των γυρισμάτων του Anger Management (σ.σ. η σειρά στην οποία πρωταγωνιστεί και είναι και παραγωγός) στο οποίο δέχτηκε να εμφανιστεί ως guest star.

Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά στον Τζέι Λένο «Την πρώτη μέρα ήταν φανταστική. Ήρθε στην ώρα της και ήταν τόσο καλή που μας έκανε να δείχνουμε ότι ήμασταν εκτός φόρμας. Την δεύτερη, όμως, τα πράγματα άλλαξαν. Ήταν σαν να προσπαθούσε συνειδητά να μας κρατήσει 'ομήρους' αφού μας είχε δώσει το 50% αυτού που θέλαμε. Το ότι άργησε 4 ώρες να έρθει, ήταν το λιγότερο».

Στα πλαίσια της ίδιας συνέντευξης ο πρώην σταρ του Two and a Half Men επιβεβαίωσε ότι η 26χρονη αντιμετωπίζει και πρόβλημα κλεπτομανίας «Είναι αλήθεια. 'Δανείστηκε' ορισμένα πράγματα (σ.σ. βραχιόλια) και όταν της είπαν ότι αν δεν τα επιστρέψει θα της τα κόψουν από την αμοιβή της, είπε απλά 'ΟΚ'. Αυτό ήταν όλο».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ