Europa League: Πέρασαν Τσέλσι, Βασιλεία, Φενέρμπαχτσε, Μπενφίκα [βίντεο] - iefimerida.gr

Europa League: Πέρασαν Τσέλσι, Βασιλεία, Φενέρμπαχτσε, Μπενφίκα [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τσέλσι, Μπενφίκα και Φενέρμπαχτσε υπερασπίστηκαν το σκορ του πρώτου αγώνα και προκρίθηκαν στα ημιτελικά του Europa League, ενώ η Βασιλεία μετά από ένα συγκλονιστικό παιχνίδι, επιβλήθηκε της Τότεναμ στα πέναλτι.

Το γρήγορο γκολ του Φερνάντο Τόρες στο τέταρτο λεπτό ουσιαστικά εξασφάλισε στην Τσέλσι την πρόκριση, παρά την ήττα της με 3-2 από την Ρούμπιν στο Καζάν. Η Νιούκαστλ προσπάθησε να κάνει την ανατροπή απέναντι στην Μπενφίκα, προηγήθηκε με το γκολ του Παπίς Σισέ στο 73', όμως ο Σάλβιο ισοφάρισε στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων και σφράγισε το εισιτήριο για τους Πορτογάλους.

Η Λάτσιο πίεσε από τα πρώτα λεπτά την Φενέρμπαχτσε, προηγήθηκε με το τέρμα του Λούλιτς στο 60', όμως ο Τσανέρ Ερκίν στο 73' έβαλε τέλος στα όνειρα της ιταλικής ομάδας, με τους Τούρκους να προκρίνονται για πρώτη φορά στην ιστορία τους στα ημιτελικά του Europa League. Στην Ελβετία, ο Κλιντ Ντέμπσεϊ έδωσε το προβάδισμα στην Τότεναμ, η Βασιλεία απάντησε με δύο γκολ, όμως ο Αμερικανός ισοφάρισε στο 82' στέλνοντας το παιχνίδι στην παράταση. Εκει δεν άλλαξε τίποτα και στα πέναλτι οι παίκτες της ελβετικής ομάδας ήταν πιο ψύχραιμοι και πήραν για πρώτη φορά την πρόκριση στα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Συνοπτικά τα αποτελέσματα:
Ρούμπιν Καζάν - Τσέλσι 3-2 (51' Μαρκάνο, 62' Καραντενίζ, 75' πέν. Νάτχο / 5' Τόρες, 55' Μόουζες) [1-3]
Λάτσιο - Φενέρμπαχτσε 1-1 (60' Λούλιτς / 73' Τσανέρ Ερκίν) [0-2]
Νιούκαστλ - Μπενφίκα 1-1 (71' Παπίς Σισέ / 92' Σάλβιο) [1-3]
Βασιλεία - Τότεναμ 2-2 [4-1 πέν.] (27' Σαλάχ, 49' Ντράγκοβιτς / 23', 82' Ντέμπσεϊ) [2-2]

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ