Με γκρίζα μαλλιά εμφανίσθηκε η Αντζελίνα Τζολί στην σύσκεψη των G8 [εικόνες+βίντεο] - iefimerida.gr

Με γκρίζα μαλλιά εμφανίσθηκε η Αντζελίνα Τζολί στην σύσκεψη των G8 [εικόνες+βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το εντελώς συντηρητικό λουκ που επέλεξε η 37χρονη Αντζελίνα Τζολί για τον λόγο της στην σύνοδο της G8 στο Λονδίνο είχε ως «αξεσουάρ» την πληθώρα από γκρίζες τρίχες που άφηνε να φανούν ο κότσος που είχε κάνει στα μαλλιά της.

Έτοιμη για πολιτική καριέρα φαίνεται πως είναι η 37χρονη σταρ, αν κρίνει κανείς από το πως επέλεξε να ντυθεί προκειμένου να παραβρεθεί στην Σύνοδο των G8 στο Λονδίνο (σ.σ. στα πλαίσια της οποίας οι υπουργοί Εξωτερικών της G8 κατέληξαν σε μια ιστορική συμφωνία για την καταπολέμηση της σεξουαλικής βίας στις ένοπλες συγκρούσεις).

Συγκεκριμένα η μητέρα έξι παιδιών φορούσε μια διακριτική μαύρη καμπαρντίνα, είχε τα μαλλιά της πιασμένα κότσο, ενώ τον λαιμό της κοσμούσε ένα μαργαριταρένιο κολιέ.

Το μόνο πρόβλημα είναι ότι, στην προσπάθειά της να πείσει για το πόσο σοβαρά έχει πάρει τον ρόλο της ως Πρέσβειρα Καλής Θέλησης του ΟΗΕ, επέτρεψε στον εαυτό της να εμφανισθεί με αρκετές γκρίζες τρίχες.

Κάτι που σχολιάστηκε αρκετά τόσο κατά την διάρκεια της σύσκεψης, όσο και στα δημοσιεύματα στα μίντια ή στα ποσταρίσματα στα social media που ακολούθησαν.

Όσον αφορά την ουσία της επίσκεψής της, τον λόγο δηλαδή που έβγαλε εξηγώντας ότι η σεξουαλική βια εν καιρώ πολέμου δεν είναι γυναικείο ή ανθρωπιστικό, αλλά πανανθρώπινο ζήτημα, εκεί τα πήγε -κατά γενική ομολογία- περίφημα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ