Θησαυρός στο Ελευθέριος Βενιζέλος - Βρήκαν 470 κιλά ασήμι & 8,5 κιλά χρυσό - iefimerida.gr

Θησαυρός στο Ελευθέριος Βενιζέλος - Βρήκαν 470 κιλά ασήμι & 8,5 κιλά χρυσό

Θησαυρός στο Ελευθέριος Βενιζέλος - Εντοπίστηκαν 420 κιλά ασήμι και 8
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εκπληκτοι έμειναν οι ελεγκτές του αεροδρομίου Ελευθέριος Βενιζέλος όταν κατά τη διάρκεια ελέγχου σε εμπορεύματα με προορισμό τη Γερμανία εντόπισαν και κατάσχεσαν 470 κιλά ασήμι τα οποία συνόδευαν πλαστά παραστατικά.

Σύμφωνα με τον ιστότοπο Zougla τα παραστατικά που συνόδευαν το ασήμι που κατασχέθηκε το πρωί της Πέμπτης παρέπεμπαν σε ελληνική εταιρεία η οποία όπως αποδείχθηκε εκ των υστέρων ήταν ανύπαρκτη.

Ωστόσο αυτό δεν ήταν το μοναδικό «λαβράκι» που έβγαλαν οι ελεγκτές του Ελευθέριος Βενιζέλος την Πέμπτη, καθώς το απόγευμα, όπως αναφέρει η ίδια πηγή, σε πτήση της Lufthansa με προορισμό το Μόναχο συνελήφθη ένας Γερμανός 31 ετών, ο οποίος είχε στην κατοχή του 8,5 κιλά χρυσό και 300.000 ευρώ μετρητά.

Ο 31χρονος είχε μαζί του παραστατικά της ίδιας εταιρείας η οποία προσπάθησε να διακινήσει το ασήμι.

Οπως ανέφεραν στελέχη του ΣΔΟΕ μιλώντας στον ιστότοπο Zougla «πρόκειται για κύκλωμα το οποίο συνεργάζεται με καταστήματα και εν συνεχεία εξάγει παράνομα τα πολύτιμα μέταλλα στο εξωτερικό. Η έρευνα συνεχίζεται και σύντομα θα έχουμε αποτελέσματα».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ