Και πίνουν μπύρες πίνουν μπύρες πίνουν μπύρες στη... σύνοδο των G8 [εικόνες] - iefimerida.gr

Και πίνουν μπύρες πίνουν μπύρες πίνουν μπύρες στη... σύνοδο των G8 [εικόνες]

Και πίνουν μπύρες πίνουν μπύρες πίνουν μπύρες στη... σύνοδο των G8 [εικόνες]
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η διπλωματία δίνει και παίρνει στη συνάντηση της συνόδου των υπουργών Εξωτερικών των G8 στο Λονδίνο , ωστόσο, πάντα υπάρχει χώρος και χρόνος για στοιχήματα που περιλαμβάνουν μπύρα.

Νικητής ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ, Τζον Κέρι, και ηττημένος ο Καναδός ομόλογός του, Τζον Μπέιρντ, οι οποίοι είχαν βάλει στοίχημα αθλητικού περιεχομένου με έπαθλο ένα κασόνι μπύρες.

Οι δύο αξιωματούχοι είχαν στοιχηματίσει στις εθνικές τους ομάδες στους τελικούς του παγκόσμιου πρωταθλήματος γυναικείου χόκεϊ επί πάγου και η αμερικανική ομάδα πήρε τη νίκη.

Σε συνέντευξη στο πλαίσιο της συνόδου των G8 ο κ. Μπέιρντ του έδωσε στον Κέρι ένα καφάσι μπύρες λέγοντας «σου προσφέρω ένα δώρο από τον Καναδά».

Με τη σειρά του ο Τζον Κέρι απάντησε « Το εκτιμώ. Ο κ. Μπέιρντ είναι άνδρας που τηρεί το λόγο του» και ξεκαθάρισε «Θα ήθελα να διαβεβαιώσω τους πάντες ότι δεν πρόκειται να τις πιούμε τώρα. Τώρα πρόκειται να δουλέψουμε!».

Ωραία περνάνε αυτοί

Και πίνουν μπύρες πίνουν μπύρες πίνουν μπύρες στη... σύνοδο των G8 [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Και πίνουν μπύρες πίνουν μπύρες πίνουν μπύρες στη... σύνοδο των G8 [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ