Διαψεύδει τις επαφές με MIG ή άλλους επενδυτές η Eurobank - iefimerida.gr

Διαψεύδει τις επαφές με MIG ή άλλους επενδυτές η Eurobank

Διαψεύδει τις επαφές με MIG ή άλλους επενδυτές η Eurobank
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Eurobank διαψεύδει δημοσίευμα των τελευταίων ημερών πως διαπραγματεύεται με εκπροσώπους της Marfin Investment Group ή άλλους επενδυτές για την ανακεφαλαιοποίηση.

Ειδικότερα η τράπεζα σε ανακοίνωσή της αναφέρει ότι :

«Σε διάψευση δημοσιεύματος που κάνει λόγο για επαφές της με εκπροσώπους της MIG ή άλλους επενδυτές προχώρησε η Eurobank, σε απάντηση του από 10 Απριλίου 2013 ερωτήματος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, σε σχέση με δημοσίευμα.

Ειδικότερα, η Τράπεζα Eurobank Ergasias Α.Ε. ενημερώνει ότι από την Κυριακή 7 Απριλίου 2013, ημερομηνία κατά την οποία ενημερώθηκε για την απόφαση των αρμοδίων θεσμικών αρχών σχετικά με την αναστολή των διαδικασιών συγχώνευσής της με την Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος Α.Ε. και την ανεξάρτητη ανακεφαλαιοποίησή της, δεν έχει πραγματοποιήσει καμία επαφή είτε με εκπροσώπους της "Marfin Investment Group Α.Ε. Συμμετοχών" είτε με άλλους επενδυτές».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ