Δικογραφία σε βάρος 35χρονου που πουλούσε φάρμακα μέσω ίντερνετ - iefimerida.gr

Δικογραφία σε βάρος 35χρονου που πουλούσε φάρμακα μέσω ίντερνετ

Δικογραφία σε βάρος 35χρονου που πουλούσε φάρμακα μέσω ίντερνετ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δικογραφία σχηματίστηκε σε βάρος ενός 35χρονου ο οποίος διαφήμιζε και διέθετε προς πώληση μέσω διαδικτύου μη εγκεκριμένα από τον ΕΟΦ φαρμακευτικά σκευάσματα.

Η ΕΛ.ΑΣ. έφθασε στα ίχνη του ύστερα από καταγγελία και στο πλαίσιο διενεργούμενης προκαταρκτικής εξέτασης μετά από παραγγελία της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, πραγματοποιήθηκε αιφνιδιαστική έρευνα στο σπίτι του 35χρονου στη Θεσσαλονίκη, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 366 δισκία, τα οποία προωθούσε ο κατηγορούμενος για χρήση από άνδρες.

Σύμφωνα με το Newsit τα χάπια που πουλούσε ήταν τύπου βιάγκρα και προκαλοούσαν σε όσους τα ελάμβαναν συνεχώς στύση, ακόμη και για έξι ημέρες.

Οπως επιβεβαιώθηκε από τον Εθνικό Οργανισμό Φαρμάκων, τα σκευάσματα αυτά δεν είναι εγκεκριμένα για κυκλοφορία στη χώρα μας.

Κατά τη διάρκεια της ψηφιακής διαδικτυακής έρευνας που επακολούθησε, ο 35χρονος ημεδαπός ταυτοποιήθηκε ως ο ιδιοκτήτης και διαχειριστής του επίμαχου ηλεκτρονικού καταστήματος.

Τα κατασχεθέντα στοιχεία θα αποσταλούν στην αρμόδια Χημική Υπηρεσία για εργαστηριακές εξετάσεις, ενώ παράλληλα θα διενεργηθεί φορολογικός έλεγχος στο ηλεκτρονικό κατάστημα.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε θα υποβληθεί στην αρμόδια Εισαγγελία Πρωτοδικών.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ