Διαψεύδει τα σενάρια για «λουκέτο» η ΕΛΠΑ - iefimerida.gr

Διαψεύδει τα σενάρια για «λουκέτο» η ΕΛΠΑ

Διαψεύδει τα σενάρια για «λουκέτο» η ΕΛΠΑ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στη διάψευση των σεναρίων που κυκλοφόρησαν για τον κίνδυνο χρεοκοπίας και οριστικού κλεισίματος προχώρησε η διοίκηση της ΕΛΠΑ, δηλώνοντας πως κάποιοι έκαναν προσπάθεια να δημιουργηθεί κλίμα ανασφάλειας στους συνδρομητές της.

Συγκεκριμένα, στην ανακοίνωσή της η ΕΛΠΑ αναφέρει ότι «εδώ και κάποιες ημέρες η ΕΛΠΑ υφίσταται μια απόπειρα "αθεμίτου ανταγωνισμού"», τονίζοντας πως «ανυπόστατες "διαρροές" και φήμες που απερίσκεπτα υιοθετούνται από δημοσιογράφους και απρόσεκτα αναπαράγονται από διάφορες ιστοσελίδες, ισχυρίζονται ότι "μπαίνει λουκέτο στην ΕΛΠΑ"».

«Όπως ισχύει για όλες οι εταιρείες, έτσι και για την ΕΛΠΑ η κρίση έχει δημιουργήσει προβλήματα. Όμως για εμάς η κρίση αποτελεί ευκαιρία επανεκκίνησης και ισχυροποίησης της στην αγορά, της οποίας τις απαιτήσεις καλύπτει πλήρως» καταλήγει η ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ λουκέτο διάψευση ΕΛΠΑ οδική βοήθεια
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ