Η χρυσή καρέκλα, το νέο προϊόν υψηλής αισθητικής της Ντονατέλα Βερσάτσε [εικόνες] - iefimerida.gr

Η χρυσή καρέκλα, το νέο προϊόν υψηλής αισθητικής της Ντονατέλα Βερσάτσε [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η καλλιτεχνική διευθύντρια του ιταλικού οίκου Versace συνεργάστηκε με το γραφείο Haas Brothers για τη δημιουργία της «Donatella Chair», η οποία ξεχωρίζει για το χρυσαφί της χρώμα.

«Αμέσως μόλις γνώρισα τους Haas Brothers ήξερα ότι ήθελα να δουλέψω μαζί τους για ένα ιδιαίτερο project» δήλωσε η Ντονατέλα Βερσάτσε. Και συμπλήρωσε: «Έχουν τόση ενέργεια και οι ιδέες τους είναι πράγματι τολμηρές. Ανυπομονούσα να δω με ποιον τρόπο αυτές θα μπορούσαν να ταιριάξουν με τη φιλοσοφία του οίκου Versace. Τo interior design πάντα με ενδιέφερε, ήδη από τότε που ο αδερφός μου Τζιάνι κυκλοφόρησε είδη σπιτιού στα '90s. Ήταν ο πρώτος σχεδιαστής υψηλής ραπτικής που το έκανε».

Από την άλλη πλευρά, το σχεδιαστικό δίδυμο των Haas Brothers περιέγραψε την καρέκλα σαν ένα φουτουριστικό θρόνο. «Εμπνευστήκαμε από το rock'n'roll glamour της Ντονατέλα» δήλωσαν χαρακτηριστικά.

Η «Donatella Chair» είναι φτιαγμένη από ορείχαλκο, έχει σκαλιστό σχέδιο που θυμίζει κηρήθρα και διαθέτει κάποιες λεπτομέρειες από μαύρο πολυτελές δέρμα.

Η καρέκλα θα είναι διαθέσιμη online από το Μάιο στο versace.com, ενώ μέχρι τότε θα παρουσιάζεται στη Διεθνή Έκθεση Επίπλου του Μιλάνου που θα διαρκέσει έως τις 14 Απριλίου. Η τιμή της δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη. Πηγή Elle.gr

Η χρυσή καρέκλα, το νέο προϊόν υψηλής αισθητικής της Ντονατέλα Βερσάτσε [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Αυτή είναι η πρωτότυπη καρέκλα που έγινε χρυσή από την Ντονατέλα Βερζάτσε

Η χρυσή καρέκλα, το νέο προϊόν υψηλής αισθητικής της Ντονατέλα Βερσάτσε [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ